Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek 10év nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek 10év nagyon nagy korkülönbség? Mért kötik (manapság) a szerelmet korhoz? :s

Figyelt kérdés
(csak kérdezem) előre is köszi a válaszokat!^^
2010. aug. 7. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ha mindkét személy felnőtt, akkor szerintem nem számít, de azért egy kamasz ne akarjon egy felnőttel kezdeni. Viszont két felnőtt emberrel nem hiszem, hogy gond van. Én is felnőtt huszonéves nő vagyok és nekem is a nálam 20-25 évvel idősebbek tetszenek.
2010. aug. 7. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:

21:10

Az előbbi miért lenne pedofília? A pedofíliának számít az amikor egy 14 év alattival van egy 18év feletti. Ezzel azért legyünk már tisztában! Meg az a 14 is tulzás már, a pedofilok a 4-5 év körülieket kedvelik.

Ezzel amúgy most nem azt mondom hogy rendben van. Egy 10 éves sztem ne járjon egy 20 évessel, de egy 20 éves már simán lehet egy 30 évessel.

2010. aug. 7. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat...sztem egyépként nem sok semennyi külömbség ha szereti 1mást a két ember...:)

sziasztok...

2010. aug. 7. 23:47
 14/14 anonim ***** válasza:
A pasim 24 én 17. Nem nagy, már 1 éve együtt vagyunk és semmi probléma:D
2010. aug. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!