Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak a sármos férfias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a sármos férfias férfiak,akikkel tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem látok az utcán/kávézóban/moziban/boltban/ kocsikban/sehol.. olyan pasikat akiknek van kisugárzása.

Olyan férfi,aki igényes magára. Öltözködésileg. Fogai rendben vannak. Családcentrikus. Esetleg szeretne is majd 1-2gyereket valamikor. Szeret kedveskedni. Magabiztos. Esetleg edz valamit/ ne legyen elhízott. Szeret kertészkedni, szereti a természetet,szeret sütni/főzni, elkísérni bevásárolni.

Nem cigizik/ iszik/kaszinózik/bulizik max ritkán.

Programokat lehet vele csinálni, nem csak a tv/net/otthon ülés. 1 hónapban pl wellness vagy mozi stb.

Aki szeret barkácsolni, javítgatni,szépítgetni. Ért a férfias dolgokhoz: pl: burkolás,festés, fúrás, parkettázás,szekrényszszerelés. Igényes a környezetére. Nem a nőre vár, hogy mosogasson/takarítson, esetleg besegít otthon.

Nem hisztizik/duzzog mint a kisgyerekek.

Hűséges, vicces, őszinte. Elmondja,ha bántja valami, lehet vele beszélgetni, nem csak kuksol, les a levegőbe.

Megértő, nem álomvilágban élő.

Szeret dolgozni, nem kamu betegséget ad elő.

Megbecsüli az életet és a nőt.

Lehet elkeltek?

2020. okt. 1. 19:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Te mit tudsz felmutatni?
2020. okt. 1. 19:06
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
90%
Szerintem ilyen férfi sehol sincs 😂 sokat nézted a diznit?
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Itt vagyok én.
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
A magyar férfiak a legsármosabbak a világon. Ott vannak mindenhol, úton útfélen. Tán vak vagy?
2020. okt. 1. 19:09
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Vannak ilyenek, csak nekik nem te kellessz. Hanem a 19 éves milliomos topmodell.
2020. okt. 1. 19:10
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ez vagyok, de ha van egy szem viagrád átjöhetsz filmet nézni.
2020. okt. 1. 19:11
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Álmaidban maximum, kergesd csak.
2020. okt. 1. 19:13
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Tehat te egy olyan hapsit akarsz, ami a te álomvilágodban megszultel...szanalmas, nem erzed kicsit magasnak az elvarasaid? Te mit tudsz felmutatni oszinten? Vannak ilyen ferfiak csak ha nem azt nezned tud e parkettazni kinyilna a szemed es eszrevenned. Sok minden igaz ram de olyan sekelyes vagy, hogy inkabb csak kirohognelek. Gondolom te meg egy elado vagy a sparban. :D
2020. okt. 1. 19:29
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez a sok ilyen kérdés? Már a nők között is ennyi az incel?:D
2020. okt. 1. 19:34
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
Minek ide ez a full kamu trollolo?
2020. okt. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!