Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfias nőre a sub pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfias nőre a sub pasik buknak?

Figyelt kérdés

Kb. 185 cm, erős, sportos testalkat. Tetoválás, ujjatlan póló... Olyan nők, akik egy férfit is siman le tudnak teperni.

Volt egy női ismerősöm, aki ilyen volt. Volt egy lánya is, de az nem igazán hasonlitott ra. 😄 A nő viszont, ha jól tudom, prostiként dolgozott, valami kamionos ment is hozzá.

Milyenek lehettek a kuncsaftok? Sub pasik?

2020. szept. 3. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha subaruval jár, na akkor igen
2020. szept. 3. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem inkább nők.

Általában ilyen megjelenéssel nem heterok.

2020. szept. 3. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is gondolnád mennyi látens meleg jár ilyen nőkhöz, akik még nem jöttek rá maguktól, hogy mit is keresnek.
2020. szept. 3. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Tehát akik ilyen nőkhöz járnak, azok melegek?

2020. szept. 3. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2020. szept. 3. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeséget kitalálni! 😂 Feltételezések alapján, jussunk újabb feltételezésekre, amik viszont már tények lesznek a te agyadba! Kik, milyen pasik járnak hozzá? Melegek? Szakadok , de tényleg! A melegek mégis, mi az apjuk fszáért járnának egy nőhöz? 😂😂
2020. szept. 3. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én totál sub vagyok, tehát igen, gyakori, hogy nekik ez bejönne, mint nekem is.
2020. szept. 4. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!