Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők ugyanúgy kívánják a szexet mint a férfiak, miért játsza a többség az elérhetetlent?
Régóta szingli nő vagyok, évek óta nem voltam férfival, mert nem találkozom számomra megfelelővel de ettől függetlenül nagyon is kívánom a szexet és ezt az igényemet maszturbálással ki tudom elégíteni. Eszembe se jut, hogy akármelyik fiúkával lefeküdjek csak mert hiányzik. Mellesleg férfiban is ismerek hasonlót, khm, a normálisak.
Ne magadon kívül keresd azt amit magadnak is megadhatsz.
Jesszus, honnan veszed, hogy én pénzesre vágyom?
Mert ha könnyen adom magam akkor jön valami géniusz a "lakatos-kulcsos" hasonlattal, amivel nem csak a saját egóját boostolja, hanem megmagyarázza miért nem vesz emberszámba ha kacér vagyok, kívánom a férfiakat és nem akarok játszmázni.
De az elmondható hogy ha szerelmes vagyok akkor csak a szerelmem tárgyával akarok lenni, és szerintem normál állapotomban sem vagyok annyira kiéhezve mint a férfiak átlagosan (nem negatív értelemben írom).
Meg az is tény hogy nem mindenkivel akarok lenni akkor sem amikor kívánom a szexet.
Mondjuk az a véleményem hogy szerintem egy normális világban mindenki akkor szexelhetne amikor neki kényelmes és nem gyakorolnánk nyomást ilyen hülye dogmákkal mindenkire (pl. Nyomorék aki x időn belül nem dönt meg egy csajt, k*rva aki az 1. randin adja magát).
Ha egy nő sokat szexel, akkor a férfiak szerint, ő egy "büdös k*rva".
Ha egy nő keveset szexel, akkor a férfiak szerint, ő egy "szűzk*rva".
Netek soha semmi nem jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!