Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyeseknek azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyeseknek azért a nőket mocskolni, mert nem jönnek össze akárkivel, nem adnak bárkinek esélyt?

Figyelt kérdés
Ha leírom ezen az oldalon, hogy válogattam, vagy volt, hogy huzamosabb ideig szingli voltam, akkor elutasítottam sok férfit, akkor egyből kapom a mocskot, és látom, hogy másokkal is ezt teszik, meg sok az ilyen kérdés is, és a "túlzott feminizmussal" jönnek. Szóval bajotok van azzal, hogy a nőnek joga van eldönteni, kivel van kapcsolatban, és ha nem talál olyat, akivel szeretne, akkor sem szorul rá férfiakra?

2020. szept. 30. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6%

Annak szólt ,aki le akar számolni az értelmetlen társadalmi megkölönböztetéssel.Amit te írtál.

Dehogynem beszélt,csak te szelektíven olvasol ezekszerint.

Semmi gond,lényegtelen.

2020. szept. 30. 17:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt én írtam, szóval majd én szépen megmondom, hogy mire gondoltam, amikor azt írtam, nem te fogod helyettem. Hát, nem azokra, amikkel te jöttél.
2020. szept. 30. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ugyanezekért a férfiakat is mocskolják.
2020. okt. 1. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!