Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel tegnap este...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel tegnap este szexuális dolgokról beszéltünk. És rosszul érintett a múltja, velem van gond?

Figyelt kérdés

Elmondta nekem hány pasival volt előttem, valamint hol, kivel mit csináltak. Ez engem rosszul érintett, talán van bennem egy féltékenység, de mire?

Nem tudom azóta se legyűrni ezt az érzést. Úgy érzem hogy nem vagyok elég jó neki. Elmondta hogy az előző pasijával szerelmeskedtek itt ott és hogy mi is kipróbálhatnánk...

2020. szept. 28. 05:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
8-as, nőként mondom, ahogy kiderül, hogy nem tetszik neki a szopás, azonnal válnál. Vagy erőszakolnál, de ezt inkább nem feltételezem rólad.
2020. szept. 28. 10:17
 12/22 anonim ***** válasza:
16%

#8-as vagyok: Ha már ezt hoztad példának, a legkevésbé sem zavarna, ha nem tetszik neki a szopás! Férfi létemre megalázónak tartom, ha egy nő szop. Ha kimondottan ő kérné, természetesen nem lennék ellene, de magamtól meg sem említeném. Abba is készséggel beleegyeznék, ha kizárólag csak misszionáriusban akarna összebújni, félhomályban.

Ne is feltételezd, mert kikérem magamnak, hogy erőszakolnék! Inkább sziklaszilárdan betartanám a "cölibátust", semmint hogy a közelébe kerüljek egy "tapasztalt" nőnek. Komolyan beszélek! Hidd el, meg tudnám becsülni az adott nőt, "tejben-vajban fürdetném", tényleg csak annyi lenne a kikötésem, hogy legyen maximálisan érintetlen, hogy csak egymáséi legyünk életünk végéig, elsők és egyben az utolsók.

Hidd el #11-es, véresen komolyan mondom, amit mondok, bármennyire is hihetetlen a mai világban/mai férfiak között.

2020. szept. 28. 10:38
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
#8-12 Hihetetlen szerencse, hogy nem lesz nőd sohasem. Ugye az megvan, hogy évről-évre kevesebb az esélyed, ha jól sejtem most sem vagy kisfiú..
2020. szept. 28. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
#11-13: 28 éves vagyok és mint azt már említettem, ha nem járok sikerrel, akkor marad a "cölibátus", de sziklaszilárdan kiállok az elveimért. A nagyszüleim + a régi idők mintáját kívánom továbbvinni a mai világban, akár az általam elképzelt házasság, akár az örök egyedüllét lesz a végeredmény.
2020. szept. 28. 11:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezekről nem jó beszélni.. Én őszintén nem is vagyok kíváncsi ezekre..
2020. szept. 28. 11:22
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
#14, szerintem ez a nagyszüleid idejében sem egészen így volt.
2020. szept. 28. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
#14-es vagyok: Csak nem lódítanak. Jó nyilván kivételek voltak/vannak/lesznek, de mesélték, hogy akkoriban többnyire az volt a norma, amiről beszéltem neked. Manapság meg sajnos én vagyok a ritka kivétel.
2020. szept. 28. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Hallgass egy kicsit magyar népdalokat, anonim...
2020. szept. 28. 11:37
 19/22 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=0BtgGQSi034

Ezt a cölibátusos srácnak :))))

2020. szept. 28. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is csak szűz lánnyal fogok pont emiatt kihagytam egy párat

20/f

2020. szept. 28. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!