Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar társadalom egy része miért van annyira kiakadva, ha valakik nyitott házasságban élnek?
Kereskedelmi csatornán megy egy idióta celebműsor, amiben egy házaspár bevalotta, hogy már jónéhány éve nyitott házasságban élnek, a saját szabályaik szerint. A közösségi média felületein a legtöbben kiakadtak ezen. De nem értem, hogy miért. Miért számít ma Magyarországon ez ennyire ördögtől való dolognak?
Vallási okok? Vagy egyéb mélyebb okok?
Sok qrvalelkű pontozgat... :D Gondolom elég gyakori program nálatok a nemibeteg gondozóba járni. Totál felelőtlen élteforma, meg plusz rizikó.
"nálunk szabály, hogy csak 1x lehet egy emberrel lefeküdni" Pont az ilyen debil hozzáállás a katasztrófa mert legtöbbször egy idegennel lefeküdni nem egy nagy élmény, kitárulkozni neki, nem is jó.
Utolsó, ha neked többet ér a "felelősségteljes" jelző, mint a jó szex, hát egészségedre. Más meg úgy van vele - nemtől függetlenül - hogy a rendelkezésére álló 1 db élet kevés ahhoz, hogy elqrja mindenféle konzi meg valláserkölcsi agymenésekkel, vagy abszolút biztonságra törekvéssel.
(a "qrvalelkű" az teljesen más, hol hallottál te itt anyagi ellenszolgáltatásról a szexért???)
"de a polgari szertartáson is 2 ember koti ossze az eletét." - ez így van... de ugye ott nincs semmiféle "szentség", meg semmiféle "eskü", ara mondasz igent, hogy a melletted állóval házasságot akarsz kötni, és ennyi. A kapcsolatot az adott pár tölti meg tartalommal, egymásnak kell csak megfelelniük.
"de felesleges házasodnia." - nézd, nekem fogalmam sincs, hogy miért házasodnak az emberek, de el tudom fogadni, hogy valakinek ez fontos.
#17, nekem van ismerősöm, akik nyitott házasságban éltek, mad elváltak, tök más okból (nem egyezett az elképzelésük a gyerekvállalásról) -és amennyire tudom, mindketten újra nyitott házasságot szeretnének.
(én mondjuk nem élek házasságban, nekem az alapelvem, hogy a vallás is, meg az állam is elmehet a sunyi fenébe, semmi köze a magánéletünkhöz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!