Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany evesen es mikor volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany evesen es mikor volt utoljara 'egyejszakas' kalandod?

Figyelt kérdés

Most arra a helyzetre gondolok mikor meg aznap agybabujsz a megismert ferfival vagy novel.

Nem arra mikor ismeritek egymast es ugy adodott, hanem pl a balatonon voltal a nyaron ott a hotel szaunajaban volt egy jo fej srac (peldaul) jot bezelgettunk este meg mar du.tunk egy nagyon es jol esett. Nincs kotottseg semmi csak a pillanat mamora.

2020. szept. 27. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
23 voltam. 4 éve. Szállodai recepciós voltam, az egyik vendéggel történt.
2020. szept. 27. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Sose volt
2020. szept. 27. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt. Lehetett volna, de megmondam, hogy én nem egy egyejszakas nő vagyok, nem is ketto-, nem is 3-éjszakás.

Nem igazán tantoritotta el a férfit, mára a férjem ♥️ és kB 2,5 hónappal később szeretkdztunk, amikor kimondtuk, hogy egy pár vagyunk.

2020. szept. 27. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így sosem volt. Olyan volt, hogy neten ismerkedtünk hetekig és elsőre lefeküdtem vele. Pontosabban mindkét esetben csak petting volt és orál, de hát az is szex. Az elsőnél egyikünk sem akart folytatást a másodiknál csak én nem akartam. Az első 37 évesen volt a válásom után pár hónappal, a második 39 évesen. De ennyi. Nem lesz több.
2020. szept. 27. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen, buli után.
2020. szept. 27. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
18-tól 26 éves koromig voltam aktív zenész, és akkor erről szóltak a szombat estéim.
2020. szept. 30. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom 🤔
2020. szept. 30. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem volt.
2020. okt. 10. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Asszem 23/24 évesen. Szóval 7-8 éve.
2021. aug. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!