Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés? Csak normális válaszokat várok.
Figyelt kérdés
Barátnőm rájött, hogy megcsaltam (most mindegy, miért), de azóta már többször megbántam és valóban csak őt szeretem. Azt mondta, két lehetőségünk/lehetőségem maradt:
1. Szakítunk.
2. Azért, hogy ne fordulhasson elő ilyen még egyszer, erényövet zár rám, és csak akkor enged szabadon, ha együtt vagyunk: [link]
Próbáltam már egyezkedni vele, de nem tudom jobb belátásra bírni (és emellett meg is tudom érteni), én viszont továbbra is szeretem. Mit mérlegeljek a választás előtt?
2010. aug. 7. 15:21
12/16 anonim válasza:
Ez már beteges, ez a erény öv.. Szerintem menekülj..
Elhagyod és ha úgy alakul, hogy szeretitek egymást akkor egymásra találtok úgyis...
Jah és hülyeség a megcsalás... Ha már ott voltál bármi volt a kiváltó ok gondok vannak a kapcsolatba..
13/16 anonim válasza:
őő.sztem inkább szakits. elég marhaság ez az erényöv. olyan középkori. éskülönbenis. találsz ennél sokkal jobb nőtis. aki nem erényővet akrneked hanem csak szimplán probál megbizni benned ujra. csáóó
14/16 anonim válasza:
Nyakörv kéne rád, nem erény öv!
:)
15/16 anonim válasza:
Most komolyan! - mégis mit csinálnál reggeletne, vagy ha napközben spontán merevedésed van? - megőrűlnél a fájdalomtól, ez csak egy szexuális játék, nem arra való, hogy a barátnőd így próbáljon maga mellett tartani! Elég szánalmas, ha egy nő ennyire nem bízik magában, és még meg is alázkodik, ne hagyd hogy ezt tegye, inkább engedd el!
16/16 anonim válasza:
Jo istenem, emberek, ti tenyleg bedoltok ennek a kamukerdesnek???? hat lattatok azt a kepet? atyaeeeeg! mennyi naiv ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!