Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kérdés nagyon-nagyon manipulatívan van feltéve, mintha polgármester-választáson így tennénk fel a kérdést:
Kire szavaz ön?
1.A dicsőséges Kovács Lászlóra, városunk díszpolgárára aki 4 évben is elnyerte a Legjobb Politikus díjat.
2.A mindig züllött Kiss Jánosra akinek gyanús korrupciós ügyei vannak és a fülei is nagyok, csak a hülyék szavaznak rá!
Ennyiből nem lehet megmondani, mert csak a lényeg maradt ki. Melyikükkel érzem jól magam? Melyikükkel vagyok egy hullámhosszon? Melyikükkel van közös hobbink és érdeklődéseink? Melyikükkel közösek a céljaink az életben?
Az is nevetséges, hogy Albertről csak rossz dolgok (nem létezik olyan, hogy filozófus állás, kivéve a filozófus tanár) vannak állítva, míg Gyuláról csak jó, vagyis igazából róla se, mert elég tahó húzás kikötni az áramot valakinél.
Milyen következtetést is szeretnél elvonni abból, hogy valaki kit választ két felszínes "jellem" közül?
22/L
5.
Gondolom, arra kíván utalni, hogy a büfészak rosszabb, mint egy átlag-munka.
"Nem azok nem érnek sokat akiknek nincs diplomájuk, hanem aki ilyen gyökér mellé, mint a kérdező is."
Miért lennék gyökér, azért, mert feltettem egy eldöntendő kérdést?
Egyébként én inkább Albertre hasonlítok, de Gyula férfiasabbnak tűnik.
"Gondolom, arra kíván utalni, hogy a büfészak rosszabb, mint egy átlag-munka"
Lehet, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!