Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban az "L" (Death Note) típusú különc emberek hogyan ismerkednek?
Átlag feletti, kimagasló intelligencia
- Teljesen elvont, külső megjelenés
- Elvont, furcsa szokások
- Kivételes higgadtság, szinte sose lehet felidegesíteni.
Egy ilyen pasi hogy tud ismerkedni, és mennyi nőnek vonzó?
De én most kivételesen a magányos zsenikről kérdezek.
Ezek nem olyanok mint az incelek, ugye?
Érdekes elgondolás.
Köszönöm amúgy a többieknek is a választ.
A teljesen furcsa külső megjelenés, az átlag feletti intelligencia, a megingathatatlan higgadtság, és a furcsa szokások mind jellemzőek rám.
És nem kell ismerkednem, mindig akadnak rám maguktól is csajok.
Antiszociális is vagyok, de ezt a szó szoros értelmében kell érteni, nem összekeverni a szoc. fóbiával - tehát nem félek az emberektől, a társaságtól, csak kilógok mindenhonnan, nem követek semmiféle társadalmi, szociális normákat, sőt, sokszor sportot űzök abból, hogy ezeket megszegjem, és tök jól elfoglalom magamat, nincs igényem különösebben szociális kapcsolatokra.
Ettől függetlenül járok mindenfelé, kocsmázgatni, koncertekre, zenélek is.
Szóval inkább úgy vagyok különc, mint egy rocksztár, így meg lássuk be, nem nehéz csajozni :D
(Egyébként szerintem L sem szocfóbiás amúgy, csak a sorozatban a magánéletét nem látjuk.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!