Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A valóságban az "L" (Death...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságban az "L" (Death Note) típusú különc emberek hogyan ismerkednek?

Figyelt kérdés

Átlag feletti, kimagasló intelligencia

- Teljesen elvont, külső megjelenés

- Elvont, furcsa szokások

- Kivételes higgadtság, szinte sose lehet felidegesíteni.

Egy ilyen pasi hogy tud ismerkedni, és mennyi nőnek vonzó?

2020. szept. 24. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, L-nek se volt barátnője. Mellesleg nem kellene keverni a magányos zseniket az egyszerű, antiszociális furcsa emberekkel.
2020. szept. 24. 08:38
 2/9 A kérdező kommentje:

De én most kivételesen a magányos zsenikről kérdezek.

Ezek nem olyanok mint az incelek, ugye?

2020. szept. 24. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Leginkább neten, kép nélkül, szapioszexuálisokkal.
2020. szept. 24. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
az l féle pasikra ráakaszkodik valami szeretethiányos rajongó csaj. az ilyen pasikba könnyű beleképzelni valamit és a csajnak is adott hogy rajonghasson valakiért...
2020. szept. 24. 09:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Érdekes elgondolás.

Köszönöm amúgy a többieknek is a választ.

2020. szept. 24. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
na, én is ezt gondoltam magamról hogy a nyugalom szobra vagyok. legyen gyereked és majd meglűátod hogy agybajt fogsz kapni.
2020. szept. 24. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
amúgy meg a death notbe az l azért volt menő mert szexi volt a teste, arca, aztán meg szinte sosem hibázott, ilyen is csak a mesében van. a másik meg hogy ott elismerték őt, a munkáját. A valóságban ilyen embert fel se vennének sehova se dolgozni, tehát addig se jutna el hogy bizonyíthatna. Manapség már otthon sem lehet zseniskedni, kutatóintézet eszközei nélkül nem lehet sehova se jutni. Esetleg író lehetsz, vagy művész, de manapság nehéz abból is kitörni. Magyarként meg kb semmi esély rá. Millió tehetséges ember veszlik el a neten és élőben nap mint nap úgy hogy nem is tudnak róluk...még ha írsz is egy jó könyvet és nem fedezi fel magánka világ, 30 év múlva már kifut a könyv és nem marad egy példánya se hogy újra felfedezhetnék...
2020. szept. 24. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:

A teljesen furcsa külső megjelenés, az átlag feletti intelligencia, a megingathatatlan higgadtság, és a furcsa szokások mind jellemzőek rám.

És nem kell ismerkednem, mindig akadnak rám maguktól is csajok.

Antiszociális is vagyok, de ezt a szó szoros értelmében kell érteni, nem összekeverni a szoc. fóbiával - tehát nem félek az emberektől, a társaságtól, csak kilógok mindenhonnan, nem követek semmiféle társadalmi, szociális normákat, sőt, sokszor sportot űzök abból, hogy ezeket megszegjem, és tök jól elfoglalom magamat, nincs igényem különösebben szociális kapcsolatokra.

Ettől függetlenül járok mindenfelé, kocsmázgatni, koncertekre, zenélek is.

Szóval inkább úgy vagyok különc, mint egy rocksztár, így meg lássuk be, nem nehéz csajozni :D

(Egyébként szerintem L sem szocfóbiás amúgy, csak a sorozatban a magánéletét nem látjuk.)

2020. szept. 24. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem inkább az lenne a furcsa, ha egy férfi végre nem pletyizne. Na ilyet nem lehet találni. Bemész bármelyik munkahelyre ott az megy, az asszony így, a férjem úgy, a barnabás így, a barnabás csaja úgy, a főnök így, a főnök úgy...Ja és ha tényleg soha senkinek nem beszélne a házasságról vagy a kapocsolatról még akkor sem ha épp nincs rendben. Megtartaná magának és a párjával beszélné csak meg. A másik hogy hogy nem kéne állandóan magáról dumálni: én ezt szeretem a nőkben és azt szeretem a nőkben, én ezt utálom az emberekben én azt utálom az emberekben, főleg ha a szexről meg a régi kalandjairól mesél, na az a legundorítóbb...sok ember egyenesen bohócot csinál magából. A legjobb ha egy férfi nem vagy csak nagyon keveset beszél, azt is csak ha van normális mondanivalója. Nekem egy iylen tetszett volna...még úgy is hogy én beszédesebb vagyok, de nem pletykás.
2020. szept. 24. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!