Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nője" meg a "barátnője" titulusok között van különbség?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 11:07
11/17 anonim válasza:
Nekem a "nője" kifejezésről ösztönösen az jut eszembe, hogy a beszélőnek nem volt gyerekszobája, nem a kapcsolat státuszára vonok le következtetést. Pedig amúgy tudom, hogy ez sem igaz, a vidékről és Erdélyből származó hatvanas korosztályban elég elterjedt a használata feleségekre az ismerősi körünkben.
12/17 anonim válasza:
Én az exekre szoktam használni. (Másokera, mert én nő vagyok)
13/17 anonim válasza:
Van különbség igen ha valaki a párod ról úgy beszél hogy a nőd Még az is lehet hogy egy picit irigy rád hogy neked van barátnőd ha valaki a saját párját hívja mások előtt nőnek az már egy negatív jelzés lehet a párjának
14/17 anonim válasza:
Nője, csaja, asszonya
Haver szerint "kapcàja" 😆
Ha hivatalosabb a beszèlgetès , akkor szoktam bnőt hasznàlni
15/17 anonim válasza:
Semmi. Ugyanaz. Egy nő akivel a pasi összejár szexelni, egy pàrt alkotnak, együtt járnak.
Komoly kapcsolat: ha együtt élnek,
ennél nagyobb lépés ha jegyesek,
És a legkomolyabb ha házasok is.
17/17 anonim válasza:
Nem értem, miért kell rögtön szexre, meg érzelmekre, gyerekszobára, meg effélékre asszociálni.
pl: amikor a kollégáknak azt mesélem, hogy tegnap hazafelé szabálytalanul beelőztek, és amikor rádudáltam, kiszállt a sofőr ordítozni, a nője meg hiába csitította.
Itt melyik szót használnom inkább 'nője' helyett?
Mindennek megvan a maga helye.
Vagy másik pálda, ez így jobban tetszene talán?
A szomszédom kedvese tegnap részegen az ablakom alá sz@rt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!