Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nője" meg a "barátnője" titulusok között van különbség?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 11:07
1/17 anonim válasza:
Nekem a nője úgy hangzik, hogy semmi komoly, néha dugnak, néha mennek ide-oda, amíg nem találnak jobbat.
2/17 anonim válasza:
A "barátnője" nekem közelebbi kapcsolatot jelent, mint a "nője". Ez utóbbi csak...
3/17 anonim válasza:
Annyi a különbség, hogy menyasszonyra/feleségre is mondják azt, hogy a nője.
4/17 anonim válasza:
Nője...Nekem kicsit lealacsonyító, dugópajti státuszra utal. Remélem azért engem nem említ majd így a férjem/vőlegényem, elég rosszul esne.
5/17 anonim válasza:
A "barátnője" szerintem közelebbi, intimebb és szeretettelibb kapcsolatot sejtett, míg a "nője" inkább egy szexkapcsolat szintű kapcsolatot.
6/17 anonim válasza:
Szerintem igen.
Nőm, csajom nekem felületes kapcsolatra utal.
Barátnőm, kedvesem, párom mélyebb, érzelmibb.
De mielőtt elítélsz valakit ez alapján, kérdezd meg, hogy nála ezek a szavak mit jelentenek.
7/17 anonim válasza:
Teljesen emberfuggo, kinel mit jelent, en altalaban azt tapasztalom, amikor ezt hallom, hogy szimplan ez allt a szajara a masiknak, mert amugy tudom, hogy egy teljesen normalis kapcsolatban elnek. (Es legtobbszor nem a kapcsolat ferfi tagja szokott igy hivatkozni a baratnore, hanem amikor harmadik fel akar utalni a ferfi baratnojere.)
8/17 anonim válasza:
A "nője" számomra egy degradáló, undorító szó. Érzelemmentes, semmitmondó, komolytalan..
A "barátnője" jóval szebb, érezhetően komolyabb.
9/17 anonim válasza:
Nekem inkább az jutott eszembe ,hogy aki valakinek a párját xy nője/barátnője-ként említi ,hogy ez igazából az ő meglátását tükrözi egy adott párkapcsolatról ,hogy melyik szót használja.
10/17 anonim válasza:
A "nője" kifejezést én eddig mindig pejoratív értelemben hallottam... vagy olyan esetre, amikor csak mellékesnek volt a nő használva, semmi komoly, csak dugó- és néha szabadidőpartner, vagy olyan esetre, amikor kifejezetten tuskó férfiak beszéltek a párjukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!