Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel szexelnél ezek közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel szexelnél ezek közül?

Figyelt kérdés

elöl van a kép : [link]

[link]

lányoknak: [link]

[link]

2010. aug. 6. 21:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kár:(

Pedig kezdtem örülni :DD

2010. aug. 7. 16:22
 22/32 anonim ***** válasza:
Stephan.
2010. aug. 8. 16:50
 23/32 anonim ***** válasza:
tegnap 16:22 nem tudtad, hogy dévényi tibi bácsinak kell írnod !!!! Ő elintézi neked :)))))
2010. aug. 8. 16:57
 24/32 anonim ***** válasza:

Menj már, utolsó!:D

Add a címét, mondom majd neki hogy kap 100 pöttyös labdát cserébe, de akkor intézkedjen!! :DDDD

2010. aug. 8. 19:32
 25/32 anonim ***** válasza:
[link] :D
2010. aug. 8. 19:37
 26/32 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Na mostmár jól betámadom Tibi bácsit egy retro bulin, hogy Ronaldo rendel, szállítsa gyorsan, mert különben pöttyös labda áradattal zúdítom, ha nem hozza.!!!!! :DDDDDD

2010. aug. 8. 21:04
 27/32 anonim ***** válasza:

azért vagyok ilyen jártas, mert minden szülinapomra ő csinálja a zenét :)))))nagyon jóóóóóóóó :)))

azért a videot oszt meg velünk :)

2010. aug. 8. 21:19
 28/32 anonim ***** válasza:

A Ronaldo-s szexvideót, vagy ahogy Tibi bácsira zúdítok 100 pöttyös labdát?? :DDD

Amúgy fiú vagy vagy lány?(ne parázz, ha fiú vagy, nem ismerkedem, csak haverkodok:DDDD)

2010. aug. 8. 22:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Lány vagyok amúgy :))) és meghagyom neked ezt a focista fiút nekem nem jön be egyáltalán, de majd ha rám bízza az életét és találkozom vele akkor megmondom tárt lábakkal várod :)) nekem most Craig David az aki vmiért elég sűrűn rám bízza az életét és ez már túl gyanús nekem :)
2010. aug. 8. 23:13
 30/32 anonim ***** válasza:

Na akkor megbeszéltük:DD

Ha lerobban előttünk Craig David autója, majd szólok pár szót az érdekedben. :DD Addig is csak Tibi bácsira hagyatkozhatunk. :)

2010. aug. 9. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!