Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép vagyok?
Mindenki azt mondja hogy sexy vagyok,de én ezt nem hiszem el sajna..:' (
Szerintetek??
Fel kellett volna neki tenni egy kontrollkérdést, hogy hová valósi mielőtt kiraktátok volna a pedomacis linket, mert így tényleg nem tudjuk, hogy kamu vagy sem.
Mindenesetre aranyos a kiscsaj.
Kérdező: Szánalmas vagy.
Nem értem az embereknek miért olyan jó érzés másnak a képeit kipakolni, és azon élvezkedni, hogy csomón leoltják meg lek*rvázzák.
Szerintem elég tuskó dolog.
Nem tudom neked hogy esne, ha felraknál iwiwre egy képet, aztán 8 oldalon keresztül azon vihognának itt.
Szép vagy sz..pós szájú! És a melleidet is lehet rendessen tömni,senki nem vesz komolyan majd,csak d..gni akarnak!
Tipikus buta szőke,ezt a kérdés is elárulja!Keress egy gazdag pasit,térdelj le és szeresd! Milyen sz..pós szája van! Hahahaha
háháá ezt most komolyan kérdezed? :DD
nem,nem wagy szép,szopottszád van,és úgy néz ki a fejed azzal az 5tonna sminkkel,mint egy utcalány :))
ráadásul bunkó is vagy.
lehet hogy a úúúdemennööö barátaidnak bejössz,de igazából kvára nem vagy szép :S
szerintem jobban tennéd ha megtanulnál normálisan sminkelni és a hajadat is nem ilyen qrvás platinaszőkére festenéd,hanem valami normális szinüre.
aztán 2. lépésként kidobhatnád a kukába ezeket a félcsöcsekinncsüng-ös ruhákat mert hidd el,lehet hogy te asszed,most ettől leszel nagy lány hogy mutogatod magad,de egyébént nagyonneem :(
és leszokhatnál ezekről a tipikus "Tudomhogyjoolnézekki,kapjátokmárbeeehh" stílusu pózokról,nézz már magadra könyörgöm,valaki találkozik veled az utcán,nem az fog elsőnek az eszébe jutni,hogy -De szép lány! hanem az hogy -Gyéééh egy kuvva!!
szóval ha változtatsz a stílusodon és normálisan öltözködsz,akor szépnek mondanálak,de így NEMM.
amúgy így elnézve,tökéletes hasonmása vagy egy osztálytársamnak,azzal az egy különbséggel hogy ő 12 éves :PP
bakker,hova jut ez a viláág xd
jah és ha érdekel,13L wagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!