Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy matriarchátus társadalomban élnétek, az milyen hatással lenne a párkapcsolatotokra?
6- os, nem várja el senki, hogy tudjál valamit ezekről a botrányokról, csak mint példának szántam őket, nem tartozik az alaptájékozottsághoz (bár sokunknál igen) , ellenben mint pl. Merle Védett férfiak disztópiája, ami lényegében a nőuralomról szól. A mű jól szemlélteti, hogy ugyanabban a helyzetben a rekciók a nemek között nem nagyon térnek el, hiába szociálisabbak alapvetően nők. A hatalom megváltoztatja a jellemet.
3-as voltam.
"A mű jól szemlélteti, hogy ugyanabban a helyzetben a rekciók a nemek között nem nagyon térnek el, hiába szociálisabbak alapvetően nők."
A mű FIKCIÓ (többször olvastam egyébként), és jellegzetesen egyoldalú férfi szempontból megírt fikció, szerintem tele (a nők gondolkodásának nem ismeréséből adódó) rengeteg téves feltételezéssel, továbbá önreflexió hiányból adódó torzító gondolkodással. #2-es hozzászóló voltam.
Feminista nőnek tartom magam és azt gondolom, hogy végre el kéne jutni oda hogy elfelejtjük a "nőuralom" meg a "férfiuralom" nevű marhaságokat, és egyszerűen minden kérdésben a legkompetensebb embereket hallgatjuk meg, a hozzáértőkre bízzuk a döntést.
Nem támogatom a nemi alapú megkülönböztetést - egyik fajtáját se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!