Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb (középkorú) nők mondanak szívesen bókokat?
Mert félreértitek... Onnantól kezdve, hogy egy férfit bármiért megdicsérek, rögtön azt hiszik, hogy éppen kikezdek velük. Megköszönöm a szerelőnek a munkáját és rögtön randira hív. Megjegyzem egy férfi kollégának, hogy nagyon jól áll neki a kék ing, mert kiemeli a szemét és pár nap múlva a kolléganők hatalmas szemekkel környékeznek meg, hogy hallják tetszik nekem Peti.
Most szombaton behívtak dolgozni hirtelen és kaptam egy kis csapatot, hogy magyarázzam el nekik mi is a feladat. Bemutatkoztam, elmagyaráztam mit-miért-hogyan, majd a végén megköszöntem a munkájukat, hogy szépen dolgoztak és köszönöm szépen a segítségüket. Hazaértem és már ketten rám írtak, hogy nagyon szimpatikus voltam, ismerkednének, randi?
Szerintem is azért, amit az egyes írt.
Egy fiatal nő szájából ez félreérthető. Egy idősebb nőtől meg a "Gézuka ma milyen szép a nyakkendője" bók nem oszt, nem szoroz, jólesik mindkettőjüknek.
Azt értsd meg, hogy néhány kivételtől eltekintte nem így fogadják a bókot az emberek a nekik tetsző nőktől, hanem tényleg azonnal felhíásnak veszik. Ki akar mindig magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!