Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mindannyian olyan férfit kerestek Tinderen, aki extrém jóképű, vaskos, izmos testű és folyamatosan szórakoztat benneteket akkor is, amikor még csak chateltek vele? Emellett legyen nagyon jó karrierje is, legyen egy igazi főnyeremény a pasi?
Igaz szerencsére nem kell semmi párkereső oldal már, a Tinderen kb 2 napot bírtam.
Nekem nem kell full jóképű férfi, de férfias és kedves arca legyen.
Nem kell kigyurt se, lehet átlagos alkata is, de girnyó se legyen vagy elhízott, egy kis has se zavar.
Nem kell folyamat szórakoztatni, de egy unalmas alak se legyen. A szia, mizu, milyen napod van meg nem figyelemfelkeltő számomra.
Karrier, ne utálja a munkáját, legyen valami szakmája és azért a 200at keresse meg, lássam rajt, hogy nyitott és fejlődő képes. Tudjon bánni a pénzével.
Külön éles sztm alap, autó csak előny.
N
#9 :D
Tényleg, erre még nem is gondoltam.
11-esnek van igaza.
Nekem nem kell tökéletes pasi, csak kikeszulnek lelkileg mellette, mert állandóan azt érezném, hogy én kevés vagyok neki, ugyanis én sem vagyok tökéletes.
🙊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!