Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek csalódottságot, mert ma nem futunk össze véletlenül, nem láthatom?
Figyelt kérdés
Beleszerettem a volt oktatómba. Évek óta kerülöm, mert fáj látni is. Nem lehetünk együtt, így inkább jobb tőle távol lenni.
Ma van órám abban az intézményben, ahol ő is oktat. De más tart órát abból a tárgyból, nem lesz bent. És olyan csalódott lettem. Tudom, hogy ellentétesek az érzések, legyek tőle távol, de jó lenne találkozni, és nem értem miért.
Ha látnám fájna, nem látom fáj
2020. szept. 12. 11:33
11/11 A kérdező kommentje:
Mert olyasmivel találtam szembe magam, amire nem számítottam az életemben...
Rossz időben és helyen voltunk.
2020. szept. 12. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!