Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ nők! Nektek van olyan, hogy néha ránéztek a párotok exére (akivel előttetek volt) instán, vagy ilyesmi?
Nem, egyáltalán nem érdekelnek, név szerint nem is ismerem őket, mert semmi jelentősége, ennyire mélyen nem mentünk bele az ex téma részleteibe.
Mondjuk én a párom előzményeit se nézegetem..
Én a kapcsolat elején párszor rákerestem az exére, semmi különösebb célom nem volt vele, csak arcot akartam képzelni a sztorikhoz, ennyi. :D Ami jobban foglalkoztat, te mit kerestél a barátnőd előzményeibe?
22L
Én 1x megnéztem az exét, még a kapcsolat elején, kíváncsiságból.
Egyébként utána sosem néztem rá, csak amikor láttam, hogy 7 év elteltével bekovette egy platformon.
Egyébként különösebben nem érdekel.
Láttam, hogy neki is több éves kapcsolata van, sőt, már házas és gyermeke is született.
Azóta már szakítottunk a párommal.
És azon szoktam gondolkodni, hogy biztos rossz lehet látni, hogy az előző exenek már családja van, nekem se tudta megadni az érzelmi és anyagi biztonságot, mert onallotlan és otthon él még 30 évesen.
Két éve is elég közel lakik hozzánk, sokkal több még nem volt neki.
Volt, hogy rájuk néztem Face-en, igen. Szimpla kíváncsiság, amúgy kapcsolatban vannak, családjuk van, nyáron utazgattak ők is, meg mi is. Egyébként nem pörgök rajtuk, nem izgatnak, az egyikükkel szóba sem áll, a másikkal ha találkoznak, beszélnek pár szót. Az én exeimmel is hasonló a szitu, elmúltak, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!