Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki az egészséges, kiegyensúlyozott élet “megszállottja”?
Mondok peldakat:
-mindig egeszseges eteleket eszik, szeret sutni, fozni, de ha elmennetek etterembe, akkor a mcdonalds es tarsai nem lennenek opciok
-heti 6 nap tornazik/fut/jogazik, valamelyiket az egyik kozul
-nagyon sok onfejleszto, motivacios konyvet olvas, vagy filmet nez
-sokszor medital
-nala alap, hogy minden rendben legyen, es hogy egy kiegyensulyozottak legyenek a dolgok.
Mondok peldat: nincs olyan, hogy a kanapen bezabalsz egy szendvicset, hanem asztalhoz kell ulnod. Pl. vacsorahoz igyekszik szepen megtalalni, gyertyat gyujtani, zenet betenni, es szepen egymassal szemben leulve kell etkeznetek (ugy mint egy etteremben szokas)
-nem szeretne ha otthon chipsek, meg egyeb “szemét” kajak lennenek
-mindennap takarit, mindennek csillognia-villognia kell
Ilyesmi peldakra gondolok.
Mennyire jo vagy rossz, ha egy lany ilyen?
Hm, mikor olvastam mintha magamat látnám... bár én azért ennél sokkal enyhébb változat vagyok.
Mindezek egyébként amiatt vannak, mert az illető személy így érzi jól magát a bőrében, szerintem ezzel nincs semmilyen gond, nem vagyunk egyformák, valaki a vaníliás fagyit szereti, valaki meg a csokisat, ez pont olyan.
A kanapén nem lehet ennin leszámítva semmi sem túlzás. Bár én is inkább eszek asztalnál. Nálunk nincs is kanapé, de ahol kényelmes.
Az ÖSSSSZES többi nem szélsőség. Heti minden nap kéne valamit csinálni. Én nem olvasok könyveket, de csak mert én már elsajátítottam a fejlődés rendes menetét. Én is minden nao meditálok. Amiket leírtál igazából alap dolgok, semmmmiféle szélsőségesség nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!