Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csupán szexuális természetű kapcsolatot is csak szép/vékony lányokkal szeretne a többségetek?
Tehát nem "barátság extrákkal" kapcsolattól beszélek, mert igazából csak a második felét igényelném, de nem igazán találok rá partnert, aminek szerintem az az oka, hogy kövér vagyok(mielőtt még jönne, hogy "fogyjak le",folyamatban,de addig is elég frusztráló, mert vannak igényeim), és abszolút nem szép.
Aki ennek ellenére szóba jöhetett volna, annak pedig vagy az nem tetszett, hogy nem érdekel komolyabb kapcsolat, vagy az, hogy viszonylag "monogám" módon képzelem el ezt az egészet, mert nem szeretnék semmilyen nyavaját összeszedni, az orális szex pedig fontos szempont nekem, így az óvszer nem megoldás mindenre.
A másik nagy akadály, amitől mondhatni kétszínű vagyok, hogy olyan embert kerestem mindig, aki azért vonzó számomra, és képes beindítani, ennek ellenére én ezt nem tudom nyújtani, és ezzel tisztában is vagyok.
Van valami esély, hogy ilyen -valoszinuleg túl magas- elvárásokkal találjak erre partnert huszonéves férfiak körében? Vagy nem valószínű, hogy lefeküdnétek valakivel, aki egyébként nem tetszik.
Illetve ha van rá esély,neten kívül hogyan érdemes ezt keresni,mert a net nem jött be?
Szexkapcsolat - kéne a f...omnak!
Csak viccelek. :D
Szerintem, ha feljelentkezel a Tinderre és készíttetsz valakivel (akár profi fotóssal) 3-4 előnyösebb képet, akkor egy nap alatt 99+ jelentkező is lesz rá. Ha a testsúly miatt aggódsz, van egy olyan mondás, hogy (remélem, nem sértelek meg vele): "nagy kofferbe jó pakolni" ;)
27/F
Nem csak vékony lányokkal, nekem ha most lenne ilyen lehetőség hogy csak szexkapcsolat, nem igazán érdekelne hogy ha a partneren van túlsúly.
Bár nem tudom a többi férfi hogy van vele, engem be tud indítani egy kövérebb nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!