Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én csak szexuális vonzalmat tudok kiváltani a férfiakból?
Nem jó emberekkel ismerkedsz. Ez a jobb eset.
A rosszabb, h nem vagy annyira jófej, stb. ember, h szeressenek is.
De szerintem az előbbi.
Mindjárt megírja neked pár gyökér, hogy azért, mert csak ennyit érsz, erre vagy jó, hogy használjanak, de barátnőnek nem vagy elég.
El ne hidd! Ezeket itt már úgy meghülyítette a puncihiány, hogy arra élveznek el, ha jól beszólogatnak a nőknek. Szánalmas agyatlan banda.
Nem értelmes férfiakkal kezdesz, hanem a butákkal. Ez van, ők ennyit szeretnének tőled.
Ha pl. nekem adnál esélyt, szerintem simán meg tudnád tapasztalni azt, amire vágysz. Csak nekem egy ő sem ad esélyt sem... :/
29/F
Öltözködés, kinézet, viselkedés?
Ezek az okok jutnak eszembe:
- Pl ha ribisen öltözöl/kipakolod az árút mindennap, vagy
- nem nőiesen viselkedsz: ráakaszkodsz minden pasira és erőltetett szexuális célozgatásokat nyomtatsz nekik, amiből levágják hogy hiányod van, de mást nem akarnak tőled.
- nem vagy a legélesebb kés a fiókban, nem tudnak elbeszélgetni veled.
Ha egy nő jól néz ki, nem erőlteti magát, nem qrva, és még beszélgetni is el tudnak vele, én úgy látom attól a pasik is általában többet akarnak. De legalábbis nem bukik bele a "folyton csak szexre kellek" sztoriba.
Persze ha a fentiek nálad nem játszanak, akkor te választasz szarul és direkt ezeket a típusokat. Te ismered magad, neked kell tudni melyik opció nyert.
"Nekem meg pont ez hiányzik, a lelki kötelék, az elköteleződés, közös életünk felépítése."
Feltételezem,elég jól nézel ki.Sok férfi pont ezért nem akar elköteleződni,mert nem akar "sorban állni" érted.Mondjuk ez nem kizárólagos ok,csak erősen benne van a pakliban.
5 vagyok
Amúgy én miért lettem lepontozva, most őszintén, mi nem tetszett?
Teljesen objektívan leírtam, ami okokat látok körülöttem a férfiaknál-nőknél, ezek elhangzottak ilyen jelenségeknél.
Nincs más eset: vagy a viselkedésbeli dolgok miatt nem veszik komolyan, vagy egyszerűen sz*rul választ. Most mit vártok erre a kérdésre?
Tök érdekes, engem is sokan akarnak megdugni meg próbálkoznak, de életemben nem volt ilyen gondom, miszerint CSAK megdugni akarna minden férfi. Tök "érdekes" tényleg, biztos h*lyeséget írtam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!