Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ezek közül melyik bír vonzerővel számodra egy férfiban, melyik semleges, melyik taszít?
- gitáros
- énekes
- táncos
- testépítő
- küzdősportoló
- motoros
- lovas
- celeb
- író
Vonzó:Gitáros, testépítő.
Taszító:Táncos, celeb.
Semleges: a többi.
Nekem a gitáros, énekes, táncos (a férjem színész volt) jön be. De a férjem miatt. A mai napig gitározik a gyerekeinknek. Ők pedig imádják.
Számomra celeben kívűl egyik sem ellenszenves, ha egy normális ember társul a dologhoz.
Nagyon jó kérdés....
20 éves koromig komolyan foglalkoztam súlyemeléssel és erőemeléssel, majd mivel nagyon nehezen alakítottam ki kapcsolatot elkezdtem táncolni és kiderült van hozzá érzékem. Azóta eltelt 10év és már tanítok is, szóval nem vagyok egy bénalábú focista.
A táncos férfiakhoz való hozzáállás a két véglet, vagy nagyon nagy a szerelem vagy a legdurvább megvetés, nem kevés előítélettel.
Vonzó: táncos, énekes és testépítõ ha nem viszi túlzásba, és nem csak errõl szól az élete
Taszító: ha túlzásba viszi a testépítést
Semleges: az összes többi
Igazából bármit csinál, ha tehetséges hozzá és szenvedéllyel csinálja, akkor az biztosan vonzó lesz valamilyen szinten.
gitáros - vonzó
énekes - vonzó
táncos - semleges, bár nem lenne rossz, ha tanítgatna.
testépítő - fontos a sport és örülök is, ha sportol, de nekem túlzó lenne.
küzdősportoló - semleges, de éveken át én is karatéztam, szóval ha pont azt csinálná, lehet akár csak miatta újra elkezdeném
motoros - semleges
lovas - vonzó, mert egyrészt én is lovagolok, másrészt már van biztos programötlet.
celeb - egyedüli biztos negatívum.
író - vonzó, mert egyrészt én is művelem, másrészt biztosan lenne közös pont.
21/L
Vonz: gitáros, énekes, küzdősportoló, író
Taszít: motoros, celeb
A többi semleges.
vonzó: gitáros, táncos, testépítő, küzdősportoló, író
semleges: motoros, énekes
taszító: lovas, celeb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!