Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ezek közül melyik bír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ezek közül melyik bír vonzerővel számodra egy férfiban, melyik semleges, melyik taszít?

Figyelt kérdés

- gitáros

- énekes

- táncos

- testépítő

- küzdősportoló

- motoros

- lovas

- celeb

- író

2020. szept. 2. 13:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Az írás, küzdősport, testépítés, motorozás jópofa lehet hobbinak, legalább lenne benne olyan, ami engem is érdekel. De mint karrier? Egyik sem. A zenészeket pedig kifejezetten rühellem.
2020. szept. 2. 15:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Vonzó:Gitáros, testépítő.

Taszító:Táncos, celeb.

Semleges: a többi.

2020. szept. 2. 15:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Vonzó:gitáros,énekes,táncos,küzdősportoló, lovas
2020. szept. 2. 15:43
 14/26 A kérdező kommentje:
#11 Nem feltétlen karrier, persze, hogy lehet csak hobbi. Egy tulajdonság. Egy jellemző. De lehet karrier is. :)
2020. szept. 2. 16:24
 15/26 anonim ***** válasza:

Nekem a gitáros, énekes, táncos (a férjem színész volt) jön be. De a férjem miatt. A mai napig gitározik a gyerekeinknek. Ők pedig imádják.

Számomra celeben kívűl egyik sem ellenszenves, ha egy normális ember társul a dologhoz.

2020. szept. 2. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdés....

20 éves koromig komolyan foglalkoztam súlyemeléssel és erőemeléssel, majd mivel nagyon nehezen alakítottam ki kapcsolatot elkezdtem táncolni és kiderült van hozzá érzékem. Azóta eltelt 10év és már tanítok is, szóval nem vagyok egy bénalábú focista.

A táncos férfiakhoz való hozzáállás a két véglet, vagy nagyon nagy a szerelem vagy a legdurvább megvetés, nem kevés előítélettel.

2020. szept. 2. 16:59
 17/26 anonim ***** válasza:

Vonzó: táncos, énekes és testépítõ ha nem viszi túlzásba, és nem csak errõl szól az élete

Taszító: ha túlzásba viszi a testépítést

Semleges: az összes többi

2020. szept. 2. 17:10
 18/26 anonim ***** válasza:

Igazából bármit csinál, ha tehetséges hozzá és szenvedéllyel csinálja, akkor az biztosan vonzó lesz valamilyen szinten.

gitáros - vonzó

énekes - vonzó

táncos - semleges, bár nem lenne rossz, ha tanítgatna.

testépítő - fontos a sport és örülök is, ha sportol, de nekem túlzó lenne.

küzdősportoló - semleges, de éveken át én is karatéztam, szóval ha pont azt csinálná, lehet akár csak miatta újra elkezdeném

motoros - semleges

lovas - vonzó, mert egyrészt én is lovagolok, másrészt már van biztos programötlet.

celeb - egyedüli biztos negatívum.

író - vonzó, mert egyrészt én is művelem, másrészt biztosan lenne közös pont.

21/L

2020. szept. 2. 17:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Vonz: gitáros, énekes, küzdősportoló, író

Taszít: motoros, celeb

A többi semleges.

2020. szept. 2. 17:21
 20/26 anonim ***** válasza:

vonzó: gitáros, táncos, testépítő, küzdősportoló, író

semleges: motoros, énekes

taszító: lovas, celeb

2020. szept. 2. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!