Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit válasszak? A barátom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A barátom vagy az exem?

Figyelt kérdés

Van egy párom és egy srác aki régen hülyített, de most elvileg komoly kapcsolatot akar, tartozni akar valakihez. Én ezt mindig akartam tőle de ez most jött csak rá. Mindkettőjüket szeretem.

Nem csaltam meg a barátom, csak facebookon beszéltem a sráccal.

Egyszerűen nem tudok dönteni.

A jelenlegi egy biztos pont az életembe, a másik pedig amennyire hülyített, nem tudom mennyire biztos pont lenne.

2020. szept. 2. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Az exedet felejtsd el, a barátoddal meg szakíts. Add meg magatoknak a lehetőséget, hogy megtaláljátok a hozzátok való társat.
2020. szept. 2. 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Jöhet a lepontozás de én megértelek kérdező.

Nem tudom a te esetedben,hogy van ez de én egy olyan emberrel vagyok így aki életem első szerelme volt.Ilyen se veled se nélküled kapcsolatban voltunk.

Hiába szeretem nagyon a jelenlegi párom tudom,hogyha felkeresne a régi srác meginognék és összezavarodnék.

Viszont 100%,hogy a jelenlegi párom választanám sőt nem is kerülnék nagyon választás elé mert egyértelműen tudom,hogy nem működne a régivel és nem dobnám el a jelenlegi párom.

Szerintem ha tudod,hogy szereted és boldog vagy a jelenlegi pároddal ne dobd el a bizonytalanért.

Viszont ha nem szereted eléggé és inkább az exedre vágysz a szíved mélyén akkor szakíts vele.

2020. szept. 2. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló eset. Randiztam többször egy sráccal, aztán mindig csak barátok maradtunk, mert még nem volt túl az exén, vagy épp mással is ismerkedett. Ment ez 1 évig, aztán megismertem valakit, akit a mai napig a Nagy Ő-nek gondolok. 2 év után írt nekem a srác, hogy ú de irigy a páromra, meg nem gondolta volna hogy összejövök vele és ő többet akarna tőlem. Hát akkor szimplán kinevettem. Csak azért kellettem volna neki akkor, mert volt valakim.
2020. szept. 2. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!