Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit válasszak? A barátom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A barátom vagy az exem?

Figyelt kérdés

Van egy párom és egy srác aki régen hülyített, de most elvileg komoly kapcsolatot akar, tartozni akar valakihez. Én ezt mindig akartam tőle de ez most jött csak rá. Mindkettőjüket szeretem.

Nem csaltam meg a barátom, csak facebookon beszéltem a sráccal.

Egyszerűen nem tudok dönteni.

A jelenlegi egy biztos pont az életembe, a másik pedig amennyire hülyített, nem tudom mennyire biztos pont lenne.

2020. szept. 2. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább válassz engem :)
2020. szept. 2. 09:47
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Válaszd az "exet", hadd dugjon egy jót, a mostani pasid meg hadd találjod egy normális lányt, aki őt szereti és nem az exével chatelget titokban.
2020. szept. 2. 09:51
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Az exet.

Az legalább megint megszopat. A barátod meg talál egy normális, értékes lányt, helyetted.

2020. szept. 2. 09:54
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

"de most elvileg komoly kapcsolatot akar, tartozni akar "

Mostanra tanulta meg, mit mondjon, ha dugni akar. És be is jött neki. Megedted.

2020. szept. 2. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Az exed válaszd, a barátod amúgy sem szeretted soha ezek szerint.

A büntetésed is megkapod a sunyiságod miatt, majd megint átcseszi a fejed az "ex".

2020. szept. 2. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Nyilván eljátszottam a gondolattal mert 2 évig vártam rá de tudom hogy hülye döntés, kellett egy kis megerősítés még ha ilyen is.
2020. szept. 2. 10:13
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez a kérdés így felmerült benned, akkor te a mostani párodat valószínűleg sosem szeretted...
2020. szept. 2. 10:14
 8/13 A kérdező kommentje:

És ez miért biztos? Miért nem szerethetem? Jobban szeretem mint a másik srácot, én úgy érzem.

Csak tudni szeretném...

2020. szept. 2. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Rosszul érzed, és ezt te is tudod.
2020. szept. 2. 10:19
 10/13 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék visszamenni az előzőhöz de hogy annyit küzdöttem érte, és még sem kellettem igazán nagyon nehézzé teszi. Nagyon fáj.
2020. szept. 2. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!