Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit gondoljak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak, de nekem nagyon gyanús?

Figyelt kérdés

Válunk jelenleg a férjemmel, sok minden volt a probléma, de legfőképp az, hogy mint nő nem törődött velem semmi téren, évekig próbáltam megmenteni, hiába. Beadtam a válást,persze ő nem akart válni és mindent megígért volna,de már részemről késő volt. Kénytelen volt beletörődni, hogy én beleszerettem másba, boldog vagyok vele, együtt is vagyunk.

Nem is ez a lényeg.

Szóval van nekem az egyik legjobb barátnőm, aki ugyanebbe a cipőbe jár az ő férjével, mint amibe én voltam, de náluk ott a csóróság, a rengeteg adósság, nem 1x segítettem/segítettük ki őket a sz*rból (mi a férjemmel mindig jól álltunk anyagilag) plusz a barátnőm részéről az iszonyatos féltékenység (félig - meddig joggal), ami néha már gyerekesen túlzás. Bonyolult nagyon az életük. Adott a szitu, hogy barátnőm meg a férjem nem igazán beszéltek a házasságom alatt, max ha baráti összejövetel, vagy vmi ünneplés, szülinap... Most meg barátnőm benyögi a múltkor, kb 3 hete, hogy amióta eljöttem a férjemtől ők szinte napi szinten beszélnek, sorstársak ha úgy vesszük, de én kiléptem, barátnőm viszont sztem vagy nem mer, vagy azért kötődik még az ő férjéhez. Poénból rákérdeztem, hogy tán összeszűrték e a levet? Erre fel volt háborodva, hogy mit képzelek, hogy ezt feltételezem róla, soha nem tenne ilyet a barátnőjével. Persze engem már nem érdekel, hogy a férjem mit csinál, én már csak elválni szeretnék, érzelmileg nem kötődöm hozzá, csak kíváncsi lennék a beszélgetéseikre. Meg pont a férjemtől kér tanácsot helyettem? Aki hagyta az egészet eddig fajulni, hogy beadtam a válást, mert ő nagyívbe tojt az érzéseimre, sose volt otthon, nemi életünk is 1 katasztrófa volt? Barátnőmmel mindig megbeszéltük egymás dolgait, támaszai voltunk egymásnak, segítettük egymást, egymás dolgairól tudtunk mindent. Pár napja is magától mondta, hogy már nem írt a férjem neki x napja. Ránéztem és mondom neki mit magyarázkodsz, meg se kérdeztem, hogy beszéltek e még 🤦‍♀️. Na innentől kezdve lett nekem gyanús, hogy ezek vagy összejátszanak, vagy össze fognak, vagy van vmi, amit nem mer elmondani. Igazából nem esnék egyik torkának sem, nem volna semmi, mert nem az én lelkiismeretemmel kell elszámolni, hanem barátnőmnek, mert utána sztem vhogy k*rva kellemetlen volna pl 1 "baráti" összejövetel, ha ők netán összejönnének, plusz ez nem is lehetne már olyan barátság, mint volt, mert akkor rám volna féltékeny. Úgyhogy felőlem nyugodtan, de azzal, mint barát elveszít. Fú... Nem beszélve, hogy barátnőm férje mit szólna ehhez?!Tiszta szappanopera. Ez tiszta gáz nem? Mondom,engem nem érdekel ha összejönnek, de ez azért durva lenne. Én vhogy éreztem sokszor, hogy ránk barátnőm titkon mindig is féltékeny volt, hogy nekünk jól ment mindig... Nyaralások, felújítások, semmi adósság, se hitel stb... Mindent saját pénzből oldottunk meg annó. Most meg akkor szabad az út a "luxus" felé, amire mindig is vágyott? Szerintetek?

2020. szept. 2. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mondom,engem nem érdekel ha összejönnek, de ez azért durva lenne"

Most akkor zavarna vagy sem?

Nezd, konnyen elkepzelhezo, hogy a ket maganyos lelek egymasra talalt. Te boldog parkapcsolatban elsz,neked konnyu,mig az o eletuk olyan amilyen. Az ember sokkal szivesebben osztja meg a problemait olyan emberrel aki hasonlo cipoben jar- ez esetben: boldogtalan.

Egyszeruen jobb erzes, hiszen neked elmondja, de a kovetkezo percekben mar a te hatartalan boldogsagod lesz a tema! Szoval en megertem oket.

Mellesleg mi az,hogy mit szolna a ferje? A tied mit szolt amikor osszeszurted a levet massal? Gondolom igy mar tudod a valaszt.

2020. szept. 2. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem zavarna, tegyék csak ha így érzik, furcsa lenne, és mint írtam, a barátságnak annyi volna, pont azért mert ismerve barátnőmet rám folyamatosan féltékeny lenne a semmiért. Inkább akkor próbálják meg együtt, én így nem is állok a boldogságuk útjába ha úgy volna.
2020. szept. 2. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő ilyen féltékeny és bizonytalan személyiség. De akkor meg örülj neki, hogy mint barát eltűnik az életedből. Minek egy energiavámpír, ha az új pároddal boldogan akarsz élni? :)

Inkább erre konentrálj. Ha összejönnek, jöjjenek, legalább kiderül, hogy nem való az életedbe.

2020. szept. 2. 09:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Mikor megmondtam a férjemnek mindent, őszintén, ő egyből megbocsátott volna, csak ne hagyjam el, holott évekig könyörögtem neki, hogy javítsuk meg a dolgokat, nagyon nagy baj lesz előbb utóbb higyje el. Ő pedig mindig legyintett, letojta, sajnáltatta magát, az ő dolgai, érzei számítottak, az enyémek nem, a szándék sem volt meg benne, hogy tudnánk együtt változtatni a dolgokon. Egy idő után az ember pedig besokall. Aztán jönnek rá sokan a dolgokra, amikor már késő.

Barátnőm férje sztem agyonverné az enyémet. De az már nem az én gondom lenne.

2020. szept. 2. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nem gáz, ha piszkál a dolog annak ellenére, hogy érzelmileg már nem kötődsz a férjedhez. Én megértelek, engem is zavarna ha a barátnőm összejönne akármelyik exemmel.

Most a kérdésed, hogy mit tegyél? Hát nem nagyon tudsz mit, de gondolom most kicsit elkezdtél nem bízni a barátnődben.

A férjed mondott erről amúgy valamit?

33N

2020. szept. 2. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

"Mondom,engem nem érdekel ha összejönnek, de ez azért durva lenne"

Kábé ezt ismételgeted minden "harmad" végén, tehát teljesen biztos vagyok benne, hogy téged ez zavar... kár tagadni. De szerintem meg ne zavarjon ez, már nem a te térfeled!!

2020. szept. 2. 10:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Férjemmel csak akkor beszélünk ha vmi hivatalos ügy miatt kell intézkedni, vagy menni ide-oda, (ügyvédeken túlvagyunk már)hivatalos papírokat várunk mindketten. Vagy még ha vmi olyan dolog történt, ami engem is érint. De amúgy egyáltalán nem beszélek vele.

Sztem nem is tudja, hogy én is tudok a beszélgetéseikről, barátnőm is csak annyit mondott el, hogy beszélgetnek, meg felajánlotta a férjem, hogy megpróbálhat beszélni az ő férjével,hátha a mi dilemmánk által tud rá hatni, nehogy ők is így járjanak. Aztán ki tudja mi mindenről beszélgetnek még. Annó nekem is irogatott barátnőm férje, de én azt meg is mutattam neki, hogy nyugodtan olvassa csak el, ne legyen félreértés, ő nem mutatta meg azóta se... Éppen ezért gyanítom, hogy több lehet ott, csak akkor mondja meg nyugodtan, őszintén, nem fogom bántani érte. Biztos tart attól, hogy mint barát, elveszítene. Egy időre biztos.

2020. szept. 2. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
6os, vmilyen szinten persze, hogy zavar, de nem úgy, hogy szétdurran az agyam tőle. Gyerekkori egyik legjobb barátnőmre eddig soha az életben nem gyanakodtam, inogtam meg bizalom téren, nem volt soha nézeteltérés, egymásra sem voltunk féltékenyek soha. Nálam amúgy is a családtagok, rokonok, barátok... jelenlegi, ill. exek tabuk, ilyen téren bíztunk egymásban. Pedig volt olyan, aki próbálkozott annó és egyből elmondtam mindent. Épp ezért nem szép dolog. Ha én nem tettem és tennék ilyet soha, akkor az ember fordítva is elvárja. Vagy ha úgy érzi, hogy vmi nem kerek akkor mondja meg.
2020. szept. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!