Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reagált igy a fönök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált igy a fönök, van valami köztuk?

Figyelt kérdés

Milyen esetben véd meg egy fönök egy beosztottját , aki munkakerulö , ismerjuk es egeszseges , de heteket , hónapokat hianyzik , mikor ottvan fut a fönök irodajaba , ” jó oka van hianyozni ” a fönök szerint , es most a csaj kitalálta , hogy azert nem jön mert két kolleganöm rosszat beszel róla , ami nem igaz , kacérnak szoktak engem is nevezni , megkacagjuk , es talan neki is mondtak , es ment panaszkodni hogy öt lekur.ázták , a fönök meg hivta is a munkaügyist , hogy a csajokat leckéztessék meg

Azt mondta , hogy kötelessege mindenkit megvedeni . Engem nem vedett meg amikor a csaj rámorditott , mert leültem enni , kicsit korábban a kelleténél , hogy ” ne provokalj ”, mentem es szòltam a fönöknek aki azt mondta, hogy de miert adtál okot , hogy orditson? Ha gyomorsavad van es enned kell , szóljál

Mondtam hogy akkor sem turöm ezt a hangnemet , de csak mosolygott

Az a csaj engem utál és a kollegaim azert támadta ki , mert az en barátaim

Odaig jutott a dolog , hogy egy kolléganömre ráüvöltött mert rosszul ejtette ki a nevét , es dobott rá papirokat , krizist csinált , utána röhögött , a fönök meg nyugtatta , hogy nyugi nyugi

A kolleganömnek meg azt mondta , hogy a ti hibátok, hogy ideges

2020. jan. 28. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég egyértelmű. Esetleg valakinek a valakije a nő.
2020. jan. 28. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Senkinek a senkije , hanem azt láttam , hogy a fönök körbedongja es azt hiszem találkozgatnak . Mi visz rá egy humoros , kedves pasit , hogy igy viselkedjen , eddig nagyon jó ember volt
2020. jan. 28. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Még ha szeretöje is a nö , miert kell másokba rúgni , miert nem örulnek csendben ?
2020. jan. 28. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy, hogy mi az oka, attól, hogy tudod nem lesz neked jobb! Elviseled, vagy keress másik munkahelyet.
2020. jan. 28. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Hetyke , ironikus , semmitmondó válaszoktól kiméljetek!
2020. jan. 28. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Amilyen az ezredik kamud, olyanok a válaszok.
2020. jan. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!