Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nagyon zavaró, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nagyon zavaró, ha egy férfi pocakos es mackós?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok, egy kiscsit túlzásba vittem az evést az utóbbi 3 évben, mozogni pedig nem mozogta semmit. 175 cm vagyok és 98 kg. 3 éve 72 kg voltam, mondhatni vékony is, akkor azért cikiztek, most meg mindenkitől azt hallom, hogy elhíztam. Nem is érzem így jól magam, elvesztettem az önbizalmamat. Egy éve ért véget egy 5 éves kapcsolatom, az egy év alatt csak még többet híztam. Most eljutottam odáig, hogy egy nőt sem mernék megszólítani, annyira cikinek érzem magam. Inkább csak a telet várom, akkor legalább tudom magam takargatni a kabát alatt. Tudom hogy célszerűbb lenne lefogyni, illetve elkezdem az edzést is, de szeretnék közben új kapcsolatot is kialakítani valakivel, de így hogy semmi önbizalmam, hogy nem mernék odaállni egy nő elé ilyen pocakkal, elég nehéz.
2020. aug. 31. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kezdj el futni. Heti 4-5 futással (alkalmanként 30-35 perc ~ 5 km) már 2 hónap alatt elérhetsz látható eredményt.

Ezt magamon is tapasztaltam. Edzőteremben is van egy nagydarab lány, akit nem láttam tavasz óta, most megint jár, beszélgettem vele, sokat fut és már nem is olyan nagydarab.

Én mindig azt mondom, hogy a nyárra az előző nyáron kell elkezdeni készülni.

Szóval, felveszed a futócipőt és hajrá. Ha nekem is sikerült, annak a duci lánynak is, meg még sokmillió embernek, neked is sikerülni fog. Pláne, mivel a leírásod alapján nem betegség miatt híztál, hanem lustaságból.

2020. szept. 2. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!