Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagyon zavaró, ha egy férfi pocakos es mackós?
Ha keményen odateszed magad, 3 hónap alatt lemehetsz 80-85kg-ra. Csak csinálni kell keményen és nem gondolkozol legalább ilyeneken. Vagy akár megismersz valakit sportolás közben.
Hasonlóan vagyok, csak én többet szedtem fel sokkal a kapcsolat alatt, és többről is indultam :D Néhány napja álltam a mérlegre és néztem, hogy május vége óta fogytam 16 kilót. Szóval kezd el mihamarabb mert nem lehetetlen. Akár már ma este menj el kocogni, hidd el jót tesz, ha megteszed az első lépést.
31/f
Te nem mackós vagy, hanem túlsúlyos.
Ha 190 cm/100 kg lennél, akkor lennél mackós.
De a te magasságodhoz képest ez a súly nem mackós, hanem kövér.
"Inkább csak a telet várom, akkor legalább tudom magam takargatni a kabát alatt."
Nem tudod.
A kövér férfi ciki. A nők legalább foghatják hormonális okokra a túlsúlyt, de a férfiaknál ez sem játszik. A lustaság meg kiábrándító.
Engem is zavarna. Nagyon kiábrándító, ha valaki ilyen fiatalon el van hízva. Az emberek arra gondolnak egyből, hogy lusta, nemtörődöm, akaratgyenge vagy. Én is azt mondom, hogy kezdj el diétázni, mozogni és szépen lassan az önbizalmad is vissza fog jönni. Anélkül nem sok értelme van ismerkedni, mert meg fogják érezni rajtad, elutasítanak és neked csak még kevesebb önbizalmad lesz.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!