Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nagyon zavaró, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nagyon zavaró, ha egy férfi pocakos es mackós?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok, egy kiscsit túlzásba vittem az evést az utóbbi 3 évben, mozogni pedig nem mozogta semmit. 175 cm vagyok és 98 kg. 3 éve 72 kg voltam, mondhatni vékony is, akkor azért cikiztek, most meg mindenkitől azt hallom, hogy elhíztam. Nem is érzem így jól magam, elvesztettem az önbizalmamat. Egy éve ért véget egy 5 éves kapcsolatom, az egy év alatt csak még többet híztam. Most eljutottam odáig, hogy egy nőt sem mernék megszólítani, annyira cikinek érzem magam. Inkább csak a telet várom, akkor legalább tudom magam takargatni a kabát alatt. Tudom hogy célszerűbb lenne lefogyni, illetve elkezdem az edzést is, de szeretnék közben új kapcsolatot is kialakítani valakivel, de így hogy semmi önbizalmam, hogy nem mernék odaállni egy nő elé ilyen pocakkal, elég nehéz.
2020. aug. 31. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
előbb fogyj le sztem, jöjjön vissza az önbizalmad
2020. aug. 31. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Próbálkozz kövérebb, csunyácskább nőnél aki hálás lesz
2020. aug. 31. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha keményen odateszed magad, 3 hónap alatt lemehetsz 80-85kg-ra. Csak csinálni kell keményen és nem gondolkozol legalább ilyeneken. Vagy akár megismersz valakit sportolás közben.

Hasonlóan vagyok, csak én többet szedtem fel sokkal a kapcsolat alatt, és többről is indultam :D Néhány napja álltam a mérlegre és néztem, hogy május vége óta fogytam 16 kilót. Szóval kezd el mihamarabb mert nem lehetetlen. Akár már ma este menj el kocogni, hidd el jót tesz, ha megteszed az első lépést.

31/f

2020. aug. 31. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Te nem mackós vagy, hanem túlsúlyos.

Ha 190 cm/100 kg lennél, akkor lennél mackós.

De a te magasságodhoz képest ez a súly nem mackós, hanem kövér.

2020. aug. 31. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Engem nagyon zavarna.
2020. aug. 31. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Szopás közben szívesen simizném a pocakodat. Szexi lehetsz. Ne szégyelld magad!
2020. aug. 31. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez már az egészségtelen kategória, koleszterinszinted biztos magas lehet. Ennyire ne hanyagold el magad, étkezz egészségesen és mozogj, elsősorban magad miatt. Ekkora túlsúly már nem a mackós kategória, hanem a túlsúlyos, nagyon elhízott. Életmódváltás!
2020. aug. 31. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

"Inkább csak a telet várom, akkor legalább tudom magam takargatni a kabát alatt."

Nem tudod.

A kövér férfi ciki. A nők legalább foghatják hormonális okokra a túlsúlyt, de a férfiaknál ez sem játszik. A lustaság meg kiábrándító.

2020. aug. 31. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Van, akit ez vonz. De engem zavar.
2020. aug. 31. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
92%

Engem is zavarna. Nagyon kiábrándító, ha valaki ilyen fiatalon el van hízva. Az emberek arra gondolnak egyből, hogy lusta, nemtörődöm, akaratgyenge vagy. Én is azt mondom, hogy kezdj el diétázni, mozogni és szépen lassan az önbizalmad is vissza fog jönni. Anélkül nem sok értelme van ismerkedni, mert meg fogják érezni rajtad, elutasítanak és neked csak még kevesebb önbizalmad lesz.

33N

2020. szept. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!