Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de mégis elképesztően vonzódom egy másik férfihoz. Mit tegyek?
A párommal egy éve vagyunk együtt. Mikor a munkahelyemre került egy új srác, szingli voltam, kb azonnal egy hullámhosszra kerültünk. Több hónapig udvarolt, mire elmentem vele randizni (kollegával nem kezdünk elvet követve). Volt köztünk ez-az, de sosem fordult komolyra. Többször (csak) aludt nálam, mint ahányszor összefeküdtünk volna.
Aztán összejöttem a párommal, ő ezt persze tudta, elfogadta, jött a korona, home officeban voltunk egy ideig, nem is beszéltünk. Nemrég visszamentünk dolgozni, és egyszerűen nem bírok nem gondolni rá. Ez NEM szerelem, egyszerűen annyira brutálisan vonz szexuálisan :D megölel, és rendesen megszédülök tőle. Borzasztóan nehéz nemet mondanom a közeledésére, de nem akarom megcsalni a párom, és nem is fogom. A kollegám viszont pontosan tudja és látja, hogy mennyire vágyom én is őrá.
Már azon is gondolkoztam, hogy miatta munkahelyet váltok, egyszerűen attól félek, hogy egyszer felül fog kerekedni az önuralmamon az a vágy, amit iránta érzek.
Csak idő kérdése mikor teszed szét neki a lábad.
Szerintem a párod megérdemel(ne) egy szimplán normális nőt, szóval add meg neki a lehetőséget hogy jobb élete legyen nélküled.
Te meg éld ki magad UTÁNA a "kollégáddal".
Mi a francnak hagyod, hogy ölelgessen egy kolléga? Komolyan, itt vergődsz, mintha te egy áldozat lennél a történetben, miközben húzod az orra előtt a mézesmadzagot.
Ha tényleg hűséges akarnál maradni, már rég megmondtad volna neki egyenesen, hogy álljon le.
Ha ennyire bejön a pasi, akkor miért jöttél össze mással?
És minek ölelgetitek egymást. Főleg most, mikor 1,5 méterre kellene állni minimum.
Tartsd a távolságot minden tekintetben, csak nem lehet olyan nehéz nem beleülni a farkába, akkor sem ha kívánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!