Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A másik nemmel vannak több problémáitok, vagy a közvetlen rokonaitokkal (nem a gyerekekkel hanem a többi rokon)?
Oké, de azért esetleg egyikkel még a másikkal is kevésbé van problémád.
"Vagy mi" :)
Egyébként igen, biztos vannak olyanok akiknek hajszálpontosan egyezik a kettő, de ezt kifelejtettem.
Te már csak tudod. 👏👏👏
Azért mert te esetlegesen utálsz mindenkit, vagy téged utál mindenki, attól nekem még nem kell rosszban lennem senkivel sem.
Az, hogy te rosszban vagy a rokonaiddal, az a te szegénységi bizonyítványod, ha az ellenkező nemmel vagy rosszban, az szintén a te szegénységi bizonyítványod, ha mindkettővel, akkor azt hagyjuk is.
Ember, egy egyszerű kérdésből te már eldöntötted magadban, hogy én milyen stílusban "élek" (???) ? Te nagyon lázas vagy barátom. Menj gondolkodj el az életeden, gondold át, hogy hol és mit rontottál el, aztán tedd fel megint a kérdésedet.
Az meg, hogy felpontozod azt, aki hasonlóan rosszban van a rokonaival, az meg egyértelmű, hogy TE milyen "stílusban" élsz, ez is mutatja, hogy szeretnéd, ha nem lennél egyedül a problémáddal és kinézed, esetleg még a szíved mélyén irigyled is azokat akiknek semmi ilyesfajta problémája nincs az életében, gratulálok neked. 👏👏👏
Utóiratként csak annyit még hozzátennék, hogy a szavazásból is látszik, hogy szeretnéd megerősíteni azt a dolgot, hogy nem csak te vagy rosszban a rokonsággal vagy az ellenkező nemmel, mert olyan lehetőséget nem is adtál meg, hogy egyikkel sem problémás te szerencsétlen. Legközelebb így szóljon a kérdés és a szavazás is:
A másik nemmel vannak több problémáitok, vagy a közvetlen rokonaitokkal (nem a gyerekekkel hanem a többi rokon) esetleg egyikkel sem?
másik nem problémásabb
rokonok problémásabbak
egyik sem problémás (!!)
esetleg mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!