Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem minden lány push-up melltartót hord, emiatt a férfiak nagyobbnak vélik az átlag mellméretet a valósnál. Gyakran előfordul vajon, hogy emiatt ignorálják a nem push-up melltartós kis mellű lányokat? 21 L
Nem. Elég kicsi a cicim, sajnos, pedig már 20 vagyok. A párom épp azért szeretett meg, mert nem push-up-os melltartót hordtam, így nem volt meglepetés.
Nem minden pasinak a C-D-E kosaras nők jönnek be
Na, most lehet megkorbácsolnak azért amit írok, de nem zavar.
Biztosan nem minden lány hord push up melltartót. Viszont ha megnézed, a legtöbb fast fashion boltot, kínait ahol rengetegen vásárolnak fehérneműt, ott szokás szerint csak C-D kosárig árulnak melltartókat és a 99%-a melltartók kosarának 3/4ig tele van nyomva szivaccsal. Én nem tudok mondjuk ilyen boltokban vásárolni, mert nem árulnak a méretemben. De rengeteg nő vesz ezekben a boltokban fehérneműt, szóval nem feltétlen írsz hülyeséget azzal, hogy sok nő hord push up melltartót.
Soha nem történt ilyen. Nem mellméret/magasság/kinézet alapján választok párt magamnak.
24F
Nem.
Még (alkatomhoz képest) viszonylag nagy mellű nőként is látom, hogy nem számít, soha senki nem szórna ki valakit csupán mellméret alapján, millió összhatásra gyönyörű nő van, akit senki nem szólna meg vagy utasítana el csupán azért, mert kicsi, vagy szinte nincs is semmi melle.
A push up melltartókat eleve nem kis mellek nagyobbítására találták ki.
Pont, hogy a nagyobbakra, hogy “feljebb nyomja” őket, ne tűnjenek megereszkedettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!