Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szoktatok szexi képeket csinálni és videóban összerakni és elküldeni a párotoknak? Ha igen általában mi a reakció?
Sok esetében ezek "sexy képek" már a kapcsolat előtt elmennek a másik fél mobiljára.
"Egy kapcsolatban mind a két fél látja a másikat meztelenül"
Érdekes módon, nekem egyszer nem jutott eszekbe az, hogy ilyen fotót küldjek, noha én pasi vagyok. Sőt, semmilyen normális lánynak nem jut eszébe, feltehetően azért, mert maga a tevékenység lealacsonyító.
"Nem kell mindenkit egy kalap alá venni"
Ha nem is mindenkit, a többséget lehet.
"amúgy meg a 20 éves lányod azt csinál amit akar..."
Biztos, hogy nem. Belőle normális, konzervatív nő lesz. Mondom ezt úgy, hogy imádom a kiskurvákat, mert jó őket baszni, de nem akarnám, hogy a leszármazottjaim is olyanok legyenek!
Szerintem Te teljesen más univerzumba élsz, mint mi.
Nem is fűzök hozzá semmit se
Elképedve olvasom ezeket a válaszokat.
Aztán, ha szakít a nő, pláne csúnyán, akkor csodálkozik, hogy a fickó visszaél a képekkel. Mert van mivel visszaélni. Mert nagy az Isten állatkertje.
A nők mindig is hülyék voltak. Annyira nagyon, olyan erősen bíznak a pasikban, noha sok esetben kiderül, hogy egy féreg. Minden nőt rá lehet venni mindenre, még arra is, hogy camba ujjazza meg magát. Csak legyen beléd szerelmes. Aljas, kiskurvák. 😂
Persze hogy szoktam, ez természetes egy normális kapcsolatban! Nyilván nem ismerkedéskor, és nem egy 2-3 hónapos kapcsolatban kell küldeni, ahol nem is bízol a másikban!
De ha szeretitek egymást, voltatok már együtt többször, évek óta együtt vagytok, miért nem tennéd? Ő is küld, én is küldök. Ugyanannyi esélye van neki is, hogy esetleg kikerülnek a képek, de sosem tennénk ilyet, mert nem vagyunk eleve olyan beállítottságúak, nem vagyunk tizenéves bunkók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!