Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha egy pasi csak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy pasi csak meg akar fektetni és ti meg akarjátok leckéztetni?

Figyelt kérdés
Pl leveszed a jelekből, hogy csak megdugna, de semmi többet nem akar, akkor hogyan szopatnád keresztbe a srácot?
2020. aug. 28. 00:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Miért is kéne "keresztbe szopatni"? Szíve joga úgy dönteni hogy csak szexelni akar veled, neked meg jogod van úgy dönteni, hogy ebből nem kérsz.
2020. aug. 28. 00:10
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan, a legjobb ha ignorálod.
2020. aug. 28. 00:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy azt hazudta: kapcsolatot akar...
2020. aug. 28. 00:23
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
1es vagyok, én nem szivatnám meg, bedőltem neki, így jártam.
2020. aug. 28. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Akkor legközelebb megtanulod, hogy a legtöbb esetben az a pasi, aki kapcsolatot akar, az tesz is érte és nem pedig a száját járatja.
2020. aug. 28. 00:32
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Milyen jelekből veszed le?
2020. aug. 28. 00:52
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Nos, mivel én tudom mit érek, neki lenne szopás. Mindegy, h mit akart. Innentől ő szop. Én meg eldöntöm mi lesz a sorsa.
2020. aug. 28. 00:53
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Ostoba tyúk. Az élet nem valami szappanopera, inkább az építő dolgokra koncentrálj, a bosszúállás helyett. Ja és a legtöbb pasas csak szexet akar, de majd rájössz úgy is magadtól.
2020. aug. 28. 02:09
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
#8. Szexet akar, mint ahogy a nők is. Ezért kell tudni mit érsz, nem másnak, magadnak. Leckéztetni meg magadat tudod, mást nem. 😊 A bőrödön csattan minden hülyeséged. Ezért csak azt engedd, ami neked is jó, ami neked is belefér. A lecke mindig neked van feladva. 😅
2020. aug. 28. 02:43
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha a végletekig húzod az idejét és az agyát, az elég szopatás egy ilyennek. Esetlg hívasd meg magad pár kávéra is; egy felnőtt férfinak valamiből csak meg kell tanulnia, hogy a hazugságnak ára van💁‍♀️
2020. aug. 28. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!