Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi pasi soknak szamit?
9 ferfival voltam eddig egyutt. Nem voltak egyejszakas kalandjaim, de sajnos nem mindegyik kapcsolatom alakult 4-9 honapnal tovabb.
Leteszteltettem magam a biztonsag kedveert mert paranoias vagyok, es minden ok.
De szerintetek ez nagyon soknak szamit? Ugyanakkor megmondanatok a parotoknak ha rakerdezne?
28/N
Relatív, kinek mi a sok, kinek mi a kevés.Ki mit vall be, és mi a valóság, szemben azzal amit mond:D
0-1 millióig szoktam mondani, hogy bökjön rá egy számra, hátha Jackpotja lesz:D
Abszolút nem sztm, miért ne vállalnád?
Nekem 7 volt és a jelenlegi párom (remélem, úgy néz ki ő az utolsó).
N28
Nem sok egyáltalán. Nem a középkorban élünk, nem szűzen megyünk férjhez. És nem vagy köteles beszámolni róla senkinek. Ha akarod elmondod, ha nem, akkor nem.
Aki ezt a számot sokallja, annak javaslom a keresztény társkeresőt.
Nekem 3x ennyi volt, pedig belefért 4 hosszabb kapcsolat, amikben végig hűséges voltam. A leghosszabb több, mint 10 évig tartott. De volt, amikor úgymond, éltem. Soha nem származott hátrányom belőle, ez a magánügye az embernek. A legtöbb pasi amúgy is szűzlányt akarna, de minden nap másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!