Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik ráköszönnöm egy jogászra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik ráköszönnöm egy jogászra ha náluk tegeződés megy? Bejön a hapsi de új vagyok náluk?

Figyelt kérdés
Gyakorlatra kerültem oda de én nem jogász poziban vagyok hanem csak egyebet adminisztrálok. Nagyon bejön, 10 évvel idősebb kb. Illik letegeznem? Még csak egyszer láttam, akkor épp rohant de láttam hogy felfigyelt rám. Pofátlanság lene ha azt mondanám szia? Még be se mutatott neki senki, elég nagy zűrzavarvan ott, külön részleg, csak nekem van hogy át kell oda vinnem papírokat ahol ő van.
2020. aug. 26. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze. Mutatkozz be.
2020. aug. 26. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel más részeleg így nem is nagyon fog bemutatni neki senki. Ha anyagot viszek le nekik akkor is máshoz megyek csak őt is látom. Vagyis többször láttam már messzebről de csak egyszer jött el mellettem.
2020. aug. 26. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, manapság megvetően néznek az emberek ha köszönni mersz
2020. aug. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!