Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék találkozni vele?
A helyzet bonyolult, az, hogy írok neki és egyenesen rákérdezek, hogy akar-e velem találkozni, nem működik. Pár évvel ezelőtt akart tőlem valamit az első (akkor még plátói) szerelmem, én elutasítottam, mert kapcsolatban voltam. Elfelejteni nem tudom, égek a vágytól, hogy találkozzunk. Adottak az alábbiak, ezekből ti mit tudnátok kihozni, vagy van más ötletetek? Már 3 éve nem tudom őt kiverni a fejemből.
-közös a szülővárosunk, én most átmenetileg itthon vagyok, ő gyakran jár haza látogatni a szüleit
-ha itthon van, sűrűn jár a helyi sportpályára futni (oda kimegyek minden este futni, eddig sajnos még nem futottunk össze, bár én ritkán vagyok itthon)
-facebookon nem vagyunk már ismerősök, jelölni nem merem/szeretném, nem is tudom hogy van-e azóta párja, bár a profilján nincs jele
-van viszont egy fb-csoport, ahol mindketten tagok vagyunk, a szülővárosunk "társalgója", oldala
Kérlek segítsetek nekem ötletelni, mert már lassan becsavarodok, nem tudok semmi másra gondolni, csak arra hogy látni akarom. De hogy hozhatnék össze egy találkozót?
Ha valaki segíteni tud, vagy ha segíteni nem is, de megértéssel ír, azt nagyon megköszönöm!!!
És ha elmennél a szüleihez beszélgetni? Témába hoznád a gyereket.. megtudod mikor megy haza, aztán vagy akkor is bemész beszélgetni hozzájuk, vagy megvárod a környéken.
Ez nem opció?
Én is szerelmes voltam egy osztálytársamba - jól kijöttünk, alakult a dolog, de érettségi után messzire költöztek, el se köszöntünk + akkor konkrétan az apja mondta, hogy ne járjon velem, mert egy lúzer vagyok, akinek csak egy érettségije van...
Vicces, azóta vállalkozóként többet keresek, mint az egész családja együtt :)
Azóta 11 év telt el (nem találkoztunk, szintén facebookon nem ismerősöm), volt pár kapcsolatom, de az a lány mindig is hiányzott, és soha senki más iránt nem éreztem úgy mint iránta...
Nemrég eljegyezték, szóval ideje találkoznunk :) Messze lakik, és nem tudom a címét, de valahogy összehozom... mindenkinek vannak ismerősei (aki megvehető), és mindenki alszik valahol (így reggel az épület előtt kell várni).
29/F
Mindenkinek köszönöm a tippeket, hozzászólásokat!
16! Ez nem lenne rossz ötlet, de sajnos nem ismerem a szüleit, rokonait. Keveset tudok róla.
18-as válaszoló, azt hiszem Te érted meg leginkább a helyzetemet. Hasonlítunk abban is, hogy mindkettőnknél a középiskolához köthető az illető, csak nekem nem osztálytársam, hanem tanárom volt. Bennem is ugyanez az érzés van, hogy ő az etalon és folyamatosan dolgozik bennem a vágy utána. Neked van már terved, hogy pontosan mihez kezdesz? Ha gondolod, írhatsz privátot is,szívesen olvasnék részleteket.
Korábban elutasítottad és nyomatékosítottad nem akarsz vele beszélni mert barátod van, szerintem teljesen érthető, hogy nem keres, valószínűleg nem is tudja változtak az érzéseid. Jelöld be facebookon, köszönj, kérdezd meg hogy van, ha folytatja a beszélgetést lesz jövőtök, ha nem akkor tudni fogod felesleges ebbe energiát fektetned és tovább tudsz lépni.
Ugyanakkor számomra elképesztően furcsa, hogy akkor nem akartál tőle semmit, majd folyamatosan alakultak ki érzelmeid úgy, hogy nem is beszéltek, így könnyen elképzelhető nem is őt szereted, hanem a fejedben kialakult idealizált képet. Nem tudom hány éves vagy, de ilyet csak tini koromban csináltam és neked is javaslom mellőzd az ilyesfajta elmélkedéseket a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!