Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy keleti, ortodox keresztény nő alkalmasabb lenne barátnőnek, mint a tipikus Európai és amerikai ateista nő?
Mit értek tipikus nőn?
Jól néz mi, divatosan öltözködik. Van egy pár barátnője, Iphone teleton a kezében. Diplomás, volt egy pár szexkapcsolata, és két hosszútávú párkapcsolata. Feminista, karrierista, shoppingolós.
Az előbb néztem egy videót, amin ortodox keresztények énekelnek arám nyelven:
És észrevettem egy nőt ott a pap mellett, jobb oldalt. Szerénynek, visszahúzódónak látszik, látszik, hogy nem divatkeresztény. Valahogy egy ilyen nőnél jobban el tudnék képzelni egy hosszútávú kapcsolatot. Látszik, hogy nem az a tipikus nő, mai nő, akivel a Balaton sound-on megismerkedik az ember
És sem szeretem a vallásokat, mert képmutatóak, meg minden. Ez főleg a szektás hívőkre igaz. Jómagam agnosztikus ateista vagyok, de nem tartom valőszínűnek, hogy az átlag, ateista nő alkalmas lenne komoly kapcsolatra. Most ennek miértjébe nem mennék bele.
Az ortodoxiára már korábban is felfigyeltem, mert teszik nekem, hogy erősen ragaszkodnak a régi hagyományokhoz, tanulmányoznám magát a vallást, de nem térnék be. Viszont egy keleti ortodox nővel szívesen ismerkednék, mert pl. ako a videón szerepel, az a kisugárzása alapján jó lelkűnek tűnik.
Világ életemben úgy gondoltam amúgy, hogy a csajozós korszakomban szexi, liberális nőket kefélek majd, de amikor megházasodok, egy kevésbé szép, visszafogott nő lesz a feleségem.
Hálistennek te viszont egy "mai ateista" és egy "visszafogott ortodox" nőnek is ugyanolyan visszataszító vagy.
Felszínes, semmit sem jelentő címkék alapján skatulyázod be az embereket, ahelyett, hogy megismernéd őket és felfedeznéd, hogy milyenek valójában.
Nem nézek le senkit a vallása miatt, azt nézem le, ha valaki egy esztelen vallás tagja.
Még szép, hogy skatulyázom az embereket, amikor sok tapasztalatom van bizonyos embercsoportokkal. Tudom, hogy kitől kb. mit várhatok.
Nem kell velem egyetérteni, vitázni meg nem fogok.
Mostantól inkább azok válaszoljanak, akik ismerik a keleti nőket. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!