Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, problémátok lenne egy ilyen nővel egy kapcsolatban, vagy díjaznátok?
Akinek szüksége lenne rátok ahhoz, hogy boldognak és teljesnek érezze az életét, ti jelentenétek számára a biztos pontot, az érzelmi stabilitást és gyakorlatilag bármit megtenne értetek, amire fizikailag képes, elnézne nektek sok mindent. Ez a ti személyeteknek szólna konkrétan, nem akarna kapcsolatot akárkivel csak azért, hogy legyen neki. Egyébként mellettetek állna mindig, meghallgatna, támogatna, maximálisan elfogadna titeket, sírhatnátok a vállán, a ti érdeketeket zokszó nélkül a sajátjai elé helyezné minden körülmények között. Sokat bújna, ölelne, puszilna, csókolna. Mindezek ellenére lennének azért barátai is, akikkel tartja a kapcsolatot, nem lenne muszáj a nap 24 órájában mellette lennetek.
Megpróbáltam tömören leírni azt, ahogyan működök szerelmesen, amúgy nem vagyok biztos benne, hogy az ilyen szintű odaadás/önzetlenség/"alárendelődés"(?) normális, de érdekelne, hogy általában hogyan viszonyulnak hozzá a férfiak.
“ Akinek szüksége lenne rátok ahhoz, hogy boldognak és teljesnek érezze az életét, ti jelentenétek számára a biztos pontot, az érzelmi stabilitást és gyakorlatilag bármit megtenne értetek, amire fizikailag képes, elnézne nektek sok mindent.”
Amit itt leirtal nem egy mentalisan egeszseges emberre vall, az akinek masra van szuksege, hogy kiteljesedjen, vagy boldog legyen, annak valami nagyon nagy gondja lehet a fejben es/vagy a szivben.
En mar nem kezdek mentalisan/lelkileg serult emberekkel, mert utolag mindig rajottem, hogy csak sajat magammal csesztem ki vegso soron.
Szoval, kosz, de passzolom.
Én abszolút díjaznám ezt és viszonoznám, mert én is alapból ilyen vagyok. Ettől szép a szerelem... 🖤
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!