Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy megváltoztak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy megváltoztak az érzései?

Figyelt kérdés
Szex kapcsolatban vagyok egy sráccal. Időnként persze elmegyünk sétálni, moziba is, de ez leginkább a szexről szól. Azt mondta, jelenleg nem tud ennél többet ígérni. Nekem is megfelelő így, bár bennem vannak bizonyos érzelmek is. Betartunk közös szabályokat, figyelve arra, hogy nehogy a másik többet gondoljon erről a kapcsolatról, mint ami. Nincs csók csak szex közben, nincs kézfogás séta közben.... Stb Viszont ő ezeket mostanában nem tartja be. Persze én most az okos fejemmel azt gondolom, ő is érez valamit irántam. Mit gondoltok erről?

2020. aug. 21. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázd ezt vele bátran, mielőtt itt csalódás lesz. Ha meg megváltoztak az érzései, akkor tudnátok végre közeledni.
2020. aug. 21. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem igazán merek rákérdezni, hiszen ő mondta, hogy nem tud nekem ennél többet ígérni, mint amennyi most van. Nem akarom ezt is elrontani azzal, hogy rinyálok. Viszont ő változtatott a viselkedésén. Ezért is vannak kétségeim.

2020. aug. 23. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bebiztosítja magát, te beleéled magad, majd a végén az lesz, hogy ő megmondta.
2020. aug. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!