Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van esze ha nincs akkor is ronda. Ezért igaz a mondás nincs jó csaj meg jó pasi mert ez szubjektív aki valakinek jó csaj az lehet nekem átlagos vagy csúnyácska és fordítva.
Akkor ki a jó csaj és k a csúnya? ---- ez költői kérdés volt:-))
Nem gondoltam volna hogy ennyien lehúzzák a csajt. Bár azért vannak még szépérzékkel rendelkezők is. Az igaz, hogy kicsit ribancos és a haja sem a legelőnyösebb.
09:30-nak: Ezek valódi cicik ember! A közvetlen utánad válaszoló linkjét nézd már meg. Na az a műmell. Szinte majd szét durran. Elég nagy képzavaban vagy ezen a téren. Én világéletemben "natural" párti voltam, és ha valamit, hát a szilikont egyből felismerem.
nekem nagyon bejon a csaj
ha meg adnad a cimet priviben meg is keresnem :D
Nekem bejön!Hasonlít a 20 éves páromra,illetve ilyen típus,csak zöld a szeme.A képen látható hölgy pedig azt hiszem egy Orosz modell és Oleg Morenko a fényképész.De nem vagyok benne biztos.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!