Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni valahol egy párkapcsolatot? Soha nem sikerül semmi. 27/f
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 14:09
1/9 anonim válasza:
Először is egy jó tanács: tedd rendbe a magadban dúló vihart és utána akarj párt, mert amíg magaddal nem vagy kibékülve, más se lesz veled.
2/9 anonim válasza:
A párkapcsolat nem egy zsebkendő amit találni lehet az utcán eldobva. Tenni kell érte. Gondolom a szobádban sírdogálva szomorkodsz, hogy neked miért nem sikerül.
3/9 anonim válasza:
Nem is fog. Így nem :D, hogy itt írogatsz.
De gondolj bele, hogy amíg te itt sírsz, addig valaki éppen (mondjuk a kiszemeltedet) dugja, most húzza ki a farkát a lány puncijából és most évez a cicijére. Azért ez milyen kellemetlen, ugye?
4/9 anonim válasza:
*élvez, bocsánat, miközben írtam ezt a kommentet én is épp elcsurrantam azért nem jött össze.
5/9 anonim válasza:
Párkapcsolatot nem nehéz találni. Keress olyan párokat akik kézen fogva járnak az utcán.
6/9 anonim válasza:
#3-as #4-es én vagyok de nem ám komolyan veszed/veszitek. :DD
7/9 anonim válasza:
Magadban keresd a boldogságot. Hidd el irigykedve a párkapcsolatban lévők irigyek rád, hogy egyedülálló vagy. Az egyedülálló pedig a párokra irigy, mert kapcsolatban vannak. Így megy ez. Nem csak pozitív oldala van sajnos. Elvárások, megfelelések, kompromisszumok, a szabadidőd mehet a kukába.
9/9 anonim válasza:
Én csak vicceltem, de ha belegondolsz akkor annyira nem ostobaság, hiszen szokták is mondani tudod, hogy "az igaz szerelmed, ne félj, éppen most dugja valaki". Több embert érint ez a dolog mint hinnétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!