Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a nevelőapám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a nevelőapám a kulcslyukon kukkol ha fürdök?

Figyelt kérdés

Édesanyámhoz nem fordulhatok,mert nemtudom 100%ig rábizonyítani,de egy sunyi dög,aki ahol csak tud,tagad és hazudik...próbáltam rányitni az ajtót,de gyorsabb,mint én..kihez fordulhatok,mitcsináljak? segítsetek nekem...

20/L

2010. aug. 5. 01:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
a ruha kilincsreakasztós dolog jóljön..köszönöm szépen a válaszokat..a kamera sem egy hátrány,de nem mindig csinálja...3 éves korom óta megkeseríti az életemet erre még ez is...köszönöm,hogy legalább rátok számíthatok..sokat jelent..
2010. aug. 7. 03:50
 22/23 anonim ***** válasza:
68%

Elborzadtam a válaszoktól. Méghogy nem nagy ügy, hogy a nevelőapja leskelődik utána, mikor pucér? De ez NAGYON nagy ügy! Emiatt a hozzáállás miatt tart ott a világ, hogy a férfiak nőket erőszakolnak, gyerekeket, kislányokat, sőt még babákat is! Nevelőapák, apák verik a feleségüket, gyereküket, molesztálják vagy megerőszakolják a nevelt vagy saját gyerekeiket! Ez mind nagyon nagy ügy és itt kezdődik, a perverziónál! Felnőtt ember létére el kellene tudnia nyomnia magában ezt a vágyat, ha már nem kezelteti magát, hogy kukkoljon a lánya után! Ha 3 éves kora óta neveli és keseríti meg az életét, az már olyan, mintha a saját lánya lenne és erre gerjed! Ez nagyon undorító és beteges! És ki tudja még mit tett vele régen és most.... Őszintén nagyon sajnálom a kérdés kiíróját és azt, ha az anyja nem tesz semmit, annak ellenére, hogy szól neki.

Szólj anyukádnak mindenképpen és konfrontálódj a nevelőapáddal előtte, kérdezz rá anyukád előtt, hogy miért teszi és hogy ez mennyire taszít téged. És minél előbb próbálj elköltözni! Nagyon remélem, hogy minden rendben van veled azóta...

2015. márc. 5. 22:01
 23/23 A kérdező kommentje:

Szia :) Köszönöm, hogy aggódsz :)

Elköltöztem, pszichológushoz járok évek óta, hogy feldolgozzam az engem ért traumákat, úgyhogy mondhatjuk, hogy minden rendben velem. Természetesen egy lelki roncs vagyok, de sok mindent túléltem már, amiről mások rémálmodni sem mernek, nem ebbe fogok belehalni ;)

2015. márc. 14. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!