Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a nevelőapám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a nevelőapám a kulcslyukon kukkol ha fürdök?

Figyelt kérdés

Édesanyámhoz nem fordulhatok,mert nemtudom 100%ig rábizonyítani,de egy sunyi dög,aki ahol csak tud,tagad és hazudik...próbáltam rányitni az ajtót,de gyorsabb,mint én..kihez fordulhatok,mitcsináljak? segítsetek nekem...

20/L

2010. aug. 5. 01:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
a kulcsjukat zard el valamivel,beteszel valamit a nyilasba es nem lat be egyszeruen,vagy koltozz el
2010. aug. 5. 02:24
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

hát édesanyádnak kéne ezt bebizonyítani,mert azonnal repülne is az a pasas, az biztos.

helyezz vmi kamerát (veszel,kérsz vkitől kölcsön) az ajtó előtt vmi polcra,szekrényre mosdón kívül, vagy vmi,amit bekapcsolsz fürdés előtt:D ennyit megér a dolog simán

2010. aug. 5. 02:32
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Uhh ez durva:(

És egyébként, hogy jössz ki a nevelőapáddal?

2010. aug. 5. 04:53
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerű, benne kell hagyni a kulcsot!Akkor tuti nem fog belátni.De ha megcsinálod ezt és még mindig próbálkozik, akkor azonnal szólj Anyukádnak mert ez nem normális.
2010. aug. 5. 09:43
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Mielőtt bemész fürdeni kend be a kulcslyuk körül pillanatragasztóval!A műanyagon/fémen nem szárad meg olyan gyorsan,de ha más is hozzáér,pl.bőr,akkor azonnal köt!Vagy valakit "vigyél be magaddal fürödni",ugyhogy ő ne lássa,bujjon el az ajto kozelében,és mikozben te furdesz,nyissa ki az ajtót hirtelen.Igy nem lesz ideje elugrani.
2010. aug. 5. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Én meg letennék az ajtó közelébe egy lavór szennyest és elrejtenék benne egy kamerát. Vagy szólnék anyámnak. Azt hiszem egy jó szülő-gyerek kapcsolatban alapvető, hogy ilyen szituációkban hisz neked, nincs szükség bizonyítékra. Ha meg semmi nem megoldható, akkor bírd ki ezt a pár évet úgy, hogy a kilincsre akasztod a ruháidat vagy egy törülközőt.

21/L

2010. aug. 5. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
20 éves lány az nem gyerek. És ha kukkol akkor mi van? Azért csinálja mert megteheti. El kell takarni a lyukat ha zavar. Nagy ész kell hozzá.
2010. aug. 5. 10:41
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a kamera nem rossz ötlet. Szépen elrejted valahova, úgy, hogy rálásson az ajtóra, majd letakarod valamivel, úgy hogy csak a lencse legyen szabadon. Elmész fürdeni és ha úgy érzed, hogy kukkol, akkor még rá is teszel egy lapáttal (kicsit játszol magaddal, hátha sikerül egy nagyon kellemetlen felvételt felvenned. Mikor már 1-2 perce leskelődik hangosan megkérded, hogy van ott valaki? majd egy törülközővel magadon kimész, hogy megnézd. Utána megmutatod anyunak. Neked fog hinni.
2010. aug. 5. 11:57
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
Gázspray-t kell fújni a kulcsjuk köré...többet nem fog benézni a ..arházi!
2010. aug. 5. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy meg simán megverettetném...megérdemli az ilyen.
2010. aug. 5. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!