Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi nem ábrándul ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi nem ábrándul ki egy nőből, aki 2-3 hónap után felcsináltatja magát?

Figyelt kérdés
Úgy látom ezeket a nőket feleségül veszik. Én nem próbálkoztam még ezzel a dologgal, de engem mindig elhagytak.
2020. aug. 17. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt látom
2020. aug. 17. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Aki felcsináltatja magát, abból rendszerint egy idő utàn egyedülálló anya lesz, én ezt látom. Egyébként ritkább, de a pasik is tudnak "felcsinálni", bár tény, hogy csak akkor, ha a nő valamiért nem akar/nem tud tablettát szedni. Nem minden nő megy abortuszra ilyen esetben sem.

Elvileg ez két ember jól megfontolt döntése kellene, hogy legyen. A gyakorlatban viszont nagyon sokszor inkább "baleset", meg "becsúszás", meg a ketyegő biológiai óra eredménye. És ez látszik is a gyerekeken.

2020. aug. 17. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
9-es, kidobott gumiból nem lehet gyereket csinálni, te jó ég, ez csak amerikai filmes hülyeség..
2020. aug. 17. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem van olyan eset is, amikor elveszi feleségül, de olyan is, amikor egyedül marad a nő.

Mondjuk nekem azt a szenvedést, fájdalmat egyetlen pasi, vagy egyetlen pasi pénze sem érné meg, amivel a szülés jár. De ők tudják.

2020. aug. 17. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyik exem ugyanezt csinálta. Úgy nem nehéz hogy tele a világ szerencsétlen pasikkal, akik még ezt is bevállalják hogy néha puncihoz jussanak.
2020. aug. 17. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Én pont így jártam, hogy az exem sunyiban abbahagyta a fogamzásgátlót. Akkor már együtt éltünk egy ideje, de utána sem vettem el, meg nem is hiszek a házasságban, hogy bármivel is többet adna egy kapcsolatban. Kidobhattam volna, de mérlegeltem, hogy mennyi kapcsolatban kínlódnak, hogy nem jön össze a gyerek, így elfogadtam a helyzetet, ráadásul ikrek születtek. Viszont a bizalom elszállt felé, főleg mert mint aki jól végezte dolgát, a szülés után már kerülte a szexet amit előtte 2 naponta többnyire ő kezdeményezett. De most ne jöjjön senki azzal, hogy szülés utáni depresszió meg egyéb baromságok, illetve meg kell beszélni. Sokkszor próbáltam, de eredménytelenül. Így meg tényleg úgy jött le, hogy így akart megfogni. Illetve az óvszer dologgal se jöjjön senki, mert ha egy pár abban egyezik meg, hogy fogamzásgátlóval védekeznek, akkor az mellett egy pasi sem fog gumit húzni.

Amúgy hasonló témával kapcsolatban tavaly feldobtam egy kérdést, hogy melyik aljasabb a megcsalás, vagy hogy a nő így veri át a pasit. Az elején még ott is én voltam a hibás pár kommentelő szerint.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2020. aug. 18. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!