Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szeretetnyelvetek?
Fogalmam sincs, nem szeretett még nő igazán soha...
29/F
Azt tudom megmondani, hogy mi NEM az, és egész biztos, hogy ez az ajándékozás. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem szoktam érezni semmit, amikor én kapok, ezért a tudatalattim azt feltételezi, hogy a partneremet sem érdekli a dolog (miért érdekelne bárkit is?), amiből az következik, hogy nemigen van bennem késztetés mások megajándékozására.
Az első számú szeretetnyelv amúgy az érintés nálam, azt hiszem, de nyilván minőségi időtöltés és szívességek teljesítése nélkül sem kapcsolat egy kapcsolat.
Az érintés (ha csak elmegyünk egymás mellett a lakásban is), az ölelés (spontán is naponta), a bújás (ha ketten vagyunk és csak egymással foglalkozunk), a csók (meghittebb, intimebb pillanatban), és hogy megbeszéljük a dolgainkat egymással kapcsolatban.
Persze ez csak arra vonatkozik, amikorolyan a helyzet, pl. magunk vagyunk, nem társaságban. Emellett fontos az is, hogy legyen meg a személyes tere a másiknak.
27/F
#18 Ebben nem kell hinni vagy nem hinni, egyszerűen valaki össze csoportosította a szeretet kifejezésének módjait nagyobb kategóriákba. És igenis vannak emberek akiknél egyik vagy másik dominánsabb. Egy autistának ritkán szeretet nyelve az érintés például, ő másképp fejezi ki. Egyes nők kimondottan úgy mutatják ki a szeretetüket, hogy etetnek, gondoskodnak. (Amúgy férfiban is van ilyen). Az ilyen mamák szoktak megsértődni ha az unoka fogyózik és nem szed kétszer a rakott krumpliból.
Vannak ajándékozósok. Apósom minden balhé után elhalmozta a feleségét ruhákkal, ékszerekkel, pedig sosem álltak jól anyagilag. A volt férjem dettó ez, csak mi nem veszekedtünk soha, de a mai napig hoz nekem ajándékot mindig, nem csak a gyereknek. Ő így mond köszönetet azért, amiért nevelem a gyereket és támogatom minden együtt töltött percüket, nem állok közéjük.
Én pl biztosan nem vagyok nagyon gondoskodó, nálam az együtt töltött idő fejezi ezt ki.
Szóval mindenki más. És ezt valaki így összegyűjtötte. Ezek szinte evidenciák, nem hit kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!