Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem ír msnen, mikor mindig ír nekem ha fenn van?
Van egy fiú, akivel megismerkedtem, távol lakunk egymástól így csak néha találkozunk bulikban. nosr amióta felvett msnre mindig ír nekem. De most fellépett és nem ír:( Pedg úgy örülnék neki... Am én nem szeretnék semmit a srácról, de olyan jó, amikor írogat:)
18/L
Tudja, h semmi esélye, hisz nekem más srác jön be. De ő az a típus, akit nem lehet leállítani, nem adja fel...
Am nagyon rosszul érzem magam miatta:( és bánt ez az egész, de barátkozni szívesen baátkoznék vele.
De de bizony te szeretnél többet a sráctól, mert ha ez nem így lenne tennél rá mikor ír és mikor nem.
Szóval ne hazudj magadnak kislány, te bizony vonzódsz ahhoz a fiúhoz. Kit akarsz átverni? Ismerd be.
Ha nem ír akkor írj te, mert ebből szerelem lesz.
További jó estét és kellemes filozofálgatást a srácról:-))
Ő is tudja, hogy neked másik srác tetszik?
Akkor mi van, ha neked másik srác tetszik?
A gond akkor kezdődik, ha másik srácba vagy szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!