Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő hogyan éri el hogy feleségül vegyék őket?
Én sem értem! Annyi rossz példa van, rokonok, ismerősök, tönkrement házasságok, válás, vagy ha nem is válnak el akkor is egy gyötrelem az élet, mellette ott vannak még tényként a kiábrándító statisztikák, a válások száma, a gyereküket egyedül nevelők, a gyerektartást fizetők, stb.
és mégis! Mégis ennek ellenére vannak még olyanok, akik akarják, és úgy mennek neki, hogy "háát a miénk biztos nem ilyen lesz, szeretjük egymást" blablabla (csak azt felejtik el, hogy a nagy többség mind így indult neki).
és mégis! Mégis ennek ellenére vannak még olyanok, akik akarják, és úgy mennek neki, hogy "háát a miénk biztos nem ilyen lesz, szeretjük egymást" blablabla (csak azt felejtik el, hogy a nagy többség mind így indult neki).
Ezen én is mindig jót röhögök, mert tudom hogy 10 ből 8 ilyen tuti bele fog bukni, de én megmondtam...
Valaki számolja már meg, hogy hányadszorra írja ki a kérdező ezt a kérdést.
Más nő hogy éri el? Nem olyan kattant, mint te.
A házasság nagyon nehéz. Rengeteg kompromisszum, befektetett idő, energia kell hozzá. Én annyira de annyira bánom. Remélem hamarosan 2en lehetünk a fiammal.
Amúgy nagyon erős szerelemmel kezdődik. Az kell hozzá elöször.
Ha keresel annyit mint én (nem a világ pénze) tárgyalhatunk.
Csóró nőim voltak. Több nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!