Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktál csinálni ha szerelmi bánatod van?
Egyszer volt igazi szerelmi bánatom,akkor csak ültem a kisasztalon és néztem a naplementét az ablakból,közbe szomorú zenét hallgatta.Éjszaka alig aludtam 2-3 órát,mert folyton csak Ő járt az eszembe.Szóval éjszaka nagyrészében is csak sírtam...zenét hallgattam...és kb. egy fél csomag százas zsepit telebőgtem.
Másnap reggel anyámék elmentem dolgozni,egyedül voltam otthon.Elmentem vettem két tábla csokit,hazamentem leültem néztem egy romantikus filmet,amit szintén végigbőgtem és közbe megettem az egész tábla csokit,meg utána kekszet.
Aztán túltettem magam rajta és ma már jót nevetek az egészen:)
15/L
szívsz-következő héten ne legyen más programod
iszol-következő héten ne legyen más programod
egyik se - no ne hazudj
Probálj szerettetl és mosolyogva gondolni rá, és örülni annak az időnek amit együtt tölthettetek el és azoknak az élményeknek amiket együtt éltetek meg.
Nehéz és fájdalmas de lassan hozzászokik a hiányához az ember. Nem érdemes bántani és utálni, hiszen valamikor hozzád tatozott és ha szidod az téged is minősít.
Sportolj sokat és tanulj az eltereli a gondolataidat és hasznos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!